![]() |
Re: eurovision
Quote:
|
Quote:
Ovo da ode na eurosong pokidalo bi: <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/EISHsufVlww" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Quote:
haha... |
1 Attachment(s)
ako nekog zanimaju tehnicki detalji...
|
Meni je ?eljkova pesma vrh, produkcija, zvuk, melodija, odu?evljen sam kako zvuči, skinuh sa njegovog sajta da preslu?am stvar pa?ljivo i je*o mu je kevu, puno ogromno... Tekst mi se ne?to ne dopada, tekst ko tekst... U odnosu na Lane Moje, napredak 100 svetlosnih godina...
?to se Kaliopi tiče, ona je moj omiljeni ?enski vokal sa Balkana, uz Cecu Slavković, ali mi se nikako ne dopada aran?man u ovoj njenoj pesmi, plastično mi zvuči, zvuk električnih gitara mi je skroz bezveze... |
ja hteo da gledam i upalim tv i isla neka grupna pesma (sa bivsim pobednicima) i kad sam video koliko su zabolestili ugasio tv.
diptrot i anal ribe sa huba imaju prirodniji izraz lica nego oni sto su tad imali . video sam klip sa Zeljkovim nastupom i drago mi je da je sto je tokom nastupa delovao normalno i nije se kreveljio ko debil niti upadao u preterane lazne sevdahe. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Da, sad čuh... ...Pa-50 & Digitech rp70...:kesa: |
Quote:
JK Rulez :D Inace,sto se tice svih pjesama Nina je imala najljepsu pjesmu,ne znam kako je izvela i cije kreacije je nosila ali je sama pjesma za 2 klase iznad ostalih ! Svaka joj cast ! I jos nesto Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:15 PM. |