![]() |
Re: Oprema u planu
Cestitke!
Vec si cuo misljenja, nijedna nije losa, tj. nema greske u svakom slucaju, a moraces po nijansama sam da presudis. Pogledaj http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=41156 u vezi sa eventualnim problemima sa FWi kako ih resiti. Nekad malo muci u pocetku, ali kada jednom postavis stvari kako treba, radice, siguran sam, besprekorno. |
Hvala na cestitkama. Procitacu ovo detaljno sutra, cisto da mi bude tu negde u mozgu, ako zatreba. Eto, popricacu sa likom u radnji cisto malo informativno, iako sam u tripu da 100% uzimam Saffire (lepsa je, metal je ipak metal i to, osecas se mocno:D). Jos neke sitnice, stalak, slusalice, u planu mi je malo kasnije neki kontroler sa fader-ima..i tako:] Hvala vam svima, opasno ste mi pomogli.. Krajem meseca dobijete slike, ne mogu pre, zovu me druge drzave :rotfl: I eto! Hvala vam svima jos jednom, diFni ste ljudovi:D
|
Isti vrag, uzmi sta ti se vise svidja :)
|
Saffire 6 it is. Jedino prednost Konnekta mi je sto ima peak level, sve ostalo mi je nekako lepse, snaznije na Saffire..Tako da je onda odluceno :rotfl:
|
uzivaj u karti !
|
E ljudi..nevezano sad za opremu, posto cu imati pun "studio" redovno.. Sta mislite o lazybagovima za "goste"? Mislim, ja ovu moju stolicu od 6 godina ne dam ni za sta, al' za njih? Nije glupo?:grin: Ili prosto da stavim plastikanere i ko ih jebe? :rotfl:
|
Ne pratis forum.Lazybagove.Plastikaneri muljave u midlovima... :D
|
Plastikaneri su zakon za blamiranje gostiju! ...kad krene ispuhavanje!:ups::rotfl:
|
I oooooooopet ja.. Sad sa skoro pa nebitnim pitanjem:D Drugar koji je se igrao nesto ranije..ima behringer xenix502 (maleno ono) i c3.. Moze li za bilo sta da posluzi ta mixeta..posto mi stoji u fioci?:] C3 ce da stoji kao ukras :D
|
Quote:
A žutu Behringer nalepnicu koja se dobije zalepiš na to bure da ga razlikuješ od turšije, kad izađeš na minus na verandu da s' ne smrzavaš kad promašiš bure, a kuj'na se 'ladi...:wink: |
All times are GMT +1. The time now is 09:47 AM. |