![]() |
Re: Midas venice
Samo treba malo drugačije razmišljati, i nema problema, jer ja ionako imam monitor kontroler, a kanale 31 i 32 sam "override" tako da sada to postaje slanje "natrag" ka LOGIC-u, a osim toga, kada se pritisne "solo" na masteru, onda osim mix out-a, tada šina "local monitor postaje monitorski izlaz, tako da postoji i master izlaz, i praktično local monitor postaje control room monitor. Zatim postoji i talkback, pa i oscilator, kada sam sve to shvatio, ispada da je ovo i još bolja kombinacija nego da postoji dedicated ctrl. room monitor" jer se sve ima. Da ne pominjem matrix sabirnicu, 6 sendova od kojih svaki JEDNIM dugmetom postaje pre ili post, super kvalitetan EQ, a o headroom-u da i ne govorimo, jer je ubedljivo vodeći u klasi. Prosto ne može da se natera u overload. Ne mogu da verujem da za ove pare može da se dobuje mixer ovakvog kvaliteta i performansi...
|
Svaka cast na hrabrom izboru za studio.I ja ga sanjam otkako sam prvi put radio i snimao sa njim,istina starijoj verziji preko DO.Iskrene cestitke i od mene! :beer:
|
Jao bre ljudi, nemojte mi pravite zazubice :D Kad sam bio video Audient ASP4816, znao sam da ću jednog dana morati da potrošim pare na mikser za svoj project studio, ali uvek je tu bilo ono, plus dosta para za konvertore, pa tona kablova pa blabla, pa sam računao da bez 15 000 E ne mogu da prođem veselo, ali sad gledajući ovo kako jednim firewire kablom izbacuje sve kanale na bord, i kako hvalite zvuk i preampe i eq-ove, mislim da je taj dan sve bliži i da ćete da mi izbijete pare iz džepa :D Jedini downside je sto su konvertori jedino 44 48, mada ja nikad ne miksam u većoj rezoluciji od 44 tako da možda i nije neka šteta :S
Samo što ću morati i jedan foto aparat da kupim uz njega :D Taj recall miksa je jedina stvar koja bi možda mogla da me zadrži na striktno miksanje u DAW'u. |
|
Ufff, i ja bi da prisvojim ovo rado.. I to ovaj manji 24 model koji je kao b-stock jeftiniji 600e. A a bio bi mi i bolji zbog manjih gabarita, tj zbog prostora..
Ali nazalost ain't gonna happen soon zbog nedostatka 'vremena'.. Koliko kapiram sve je isto, samo ima manje ins/outs od 32 modela, jel? A meni bi ih toliko bilo skoro pa uvjek dovoljno.. Prvi put susreo sam se sa starim midasom dok sam bio jos mlad i zelen, kod Dadija na bulevaru u studiu kazablanka prije nekih reccimo vec 10 god i svidjelo mi se kako to svira.. Al sad ne znam koliko je to slicno ovome po soundu? |
Quote:
|
Quote:
Potpuno sam posenilio :D |
Ekipa pozdrav. Evo da malo ozivim temu.
Danas nabavio midas F32 na probu. Nikako skontat kako da spojim monitore i sta treba ispritiskat da radi normalno. Imam mackie hub monitor controler i 2 para monitora i sad pokusavam spojit da mi radi ali nikako. Dosad sam koristio focusrite liquid saffire i sve mi je bilo lako spojit. |
Upali solo na master faderu :)
Kao je to live konsola - nema posebnu monitoring sekciju :) Pozdrav, Gregor |
All times are GMT +1. The time now is 04:19 PM. |