![]() |
Re: pesma Srbije za Eurosong2012 by Zeljko Joksimovic xD
Quote:
|
Quote:
|
Pa onda je nije trebalo ni otvarati, kada joj već neće ni pomoći a niti odmoći. A po toj logici nebi bilo 90% foruma na ovoj vaskolikoj kugli. Mislim da se ljudi pronalaze na odredjenim mestima prvenstveno radi razonode, a ako se usput čuje i neka pametna, onda čist ćar!
A pesma ide svojim putem bez obzira sta god bilo ko od nas misli o njoj. A zakljucavati teme, zato sto se nekome ne dopada u kom je pravcu krenula. Vodi diktaturi koju smo onomad odbacili i proglasili se demokratama. A i dalje nam se desi da iz leve hemisfer mozdanih vijuga ponekada iskoci mladi skojevac koji bi tu nesto po kratkom postupku. PS: U cara Trajana kozje uši! Onaj berberin je morao da iskopa rupu, pa dok je naraslo drvo, pa dok je naisao pastir, pa napravio svirali itd. Danas se samo logujes! |
joksimovic se mnogo zabrinuo zbog ovih postova i razmislja da povuce pesmu..:rotfl:Ima rumba ,frula,narod ce to da popusi kao i Evropa,cepaj bato...:rotfl:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
|
Ljudi mene sve ovo podseca na pricu "Carevo novo odelo".
Mislim da je svaki dalji komentar suvisan. |
Da podseca na ''Carevo Novo Odelo''... Jeste. Da je svaki komentar suvisan... Mozda i nije. Mislim,, da ce pre biti, da je suvisna muzika.
Zato je tu 'de jeste! A i mi sa njom, Tj. nigde!!!! Jerbo golih careva i umetnika sa 2 gumba je 'de se god okrenes. |
:ups:Ma mene je samo blam sto me Znak iskritikovao da sam blag u oceni, a ja se toliko trudio da precutim i iskontrolisem jezik, da ne bi popio ban, posto je isla zanimljiva rasprava u 'prakticnom' threadu.:rotfl:
|
Quote:
Meni je ba? forma jedina originalna stvar koja se mo?e naći kod Joksima. Melodija pre?vakana, aran?mani bogati ali već viđeno. Jedino ta forma malo zaintrigira i izdvoji njega kao autora iz mase. |
All times are GMT +1. The time now is 05:25 PM. |