Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   pesma Srbije za Eurosong2012 by Zeljko Joksimovic xD (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=40839)

LACKY 12-03-2012 07:03 PM

Re: pesma Srbije za Eurosong2012 by Zeljko Joksimovic xD

Quote:

Originally Posted by Geronimo (Post 324996)
Novinari uvek moraju da pisu nesto jer bi bilo dosadno i ne tirazno :D
zato se i zovu "novine" da se covek zaintrigira. Danas novine govore manje istinu jer istina nije vise popularna ili govori u nekom retoricnom obliku.

Naravno... U pitanju je remek delo!

Geronimo 12-03-2012 07:21 PM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 325007)
Naravno... U pitanju je remek delo!

Predlazem moderatoru da zatvori ovu temu jer nema dalje svrhe pricati o necemu sto nikako nece pomoci/odmoci doticnoj pesmi :D

LACKY 12-03-2012 11:04 PM

Pa onda je nije trebalo ni otvarati, kada joj već neće ni pomoći a niti odmoći. A po toj logici nebi bilo 90% foruma na ovoj vaskolikoj kugli. Mislim da se ljudi pronalaze na odredjenim mestima prvenstveno radi razonode, a ako se usput čuje i neka pametna, onda čist ćar!
A pesma ide svojim putem bez obzira sta god bilo ko od nas misli o njoj.
A zakljucavati teme, zato sto se nekome ne dopada u kom je pravcu krenula. Vodi diktaturi koju smo onomad odbacili i proglasili se demokratama. A i dalje nam se desi da iz leve hemisfer mozdanih vijuga ponekada iskoci mladi skojevac koji bi tu nesto po kratkom postupku.

PS: U cara Trajana kozje uši!
Onaj berberin je morao da iskopa rupu, pa dok je naraslo drvo, pa dok je naisao pastir, pa napravio svirali itd.
Danas se samo logujes!

Era 13-03-2012 11:28 AM

joksimovic se mnogo zabrinuo zbog ovih postova i razmislja da povuce pesmu..:rotfl:Ima rumba ,frula,narod ce to da popusi kao i Evropa,cepaj bato...:rotfl:

awacs 13-03-2012 01:11 PM

Quote:

Originally Posted by Geronimo (Post 325009)
Predlazem moderatoru da zatvori ovu temu jer nema dalje svrhe pricati o necemu sto nikako nece pomoci/odmoci doticnoj pesmi :D

Ne treba ovoj pesmi ni pomoć ni "odmoć", ali je zato svaka rasprava o formi korisna po?to mo?da mo?e da pomogne nama. To zato ?to "na ovim prostorima" previ?e često mogu da se čuju pesme koje imaju najbla?e rečeno "čudnu" formu, a forma je u muzici bitna isto koliko i monta?a u filmskom svetu.

Pozdrav,

Vasa

branoy 14-03-2012 08:05 PM

prebacte na 1.25sek.

http://www.youtube.com/watch?v=SbeFz...eature=related

Nemania 17-03-2012 11:01 AM

Ljudi mene sve ovo podseca na pricu "Carevo novo odelo".
Mislim da je svaki dalji komentar suvisan.

LACKY 18-03-2012 12:00 AM

Da podseca na ''Carevo Novo Odelo''... Jeste. Da je svaki komentar suvisan... Mozda i nije. Mislim,, da ce pre biti, da je suvisna muzika.
Zato je tu 'de jeste!
A i mi sa njom, Tj. nigde!!!!
Jerbo golih careva i umetnika sa 2 gumba je 'de se god okrenes.

Khan 19-03-2012 10:48 AM

:ups:Ma mene je samo blam sto me Znak iskritikovao da sam blag u oceni, a ja se toliko trudio da precutim i iskontrolisem jezik, da ne bi popio ban, posto je isla zanimljiva rasprava u 'prakticnom' threadu.:rotfl:

Bota 19-03-2012 01:10 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 325045)
Ne treba ovoj pesmi ni pomoć ni "odmoć", ali je zato svaka rasprava o formi korisna po?to mo?da mo?e da pomogne nama. To zato ?to "na ovim prostorima" previ?e često mogu da se čuju pesme koje imaju najbla?e rečeno "čudnu" formu, a forma je u muzici bitna isto koliko i monta?a u filmskom svetu.

Pozdrav,

Vasa

Meni je ba? forma jedina originalna stvar koja se mo?e naći kod Joksima. Melodija pre?vakana, aran?mani bogati ali već viđeno. Jedino ta forma malo zaintrigira i izdvoji njega kao autora iz mase.

All times are GMT +1. The time now is 05:25 PM.