![]() |
Re: Joksimovic i 3 x Mac Pro 8 Core
Quote:
Mislim da je besmisleno dalje voditi ovu prepisku. Evo slozicu se sa vama, Joksimovic je nikad vidjen genije na ovim prostorima i trebalo bi svi da pravimo muziku kao on i jednog dana mozda da imamo i vise obozavalaca od njega. Bez holokasta ako bas ne mora. Je l' sada bolje ? |
Quote:
|
Quote:
Meni je kvalitetna muzika i ona koja ima dve note ! Nekome mora da ima puno akorda i soliranja i SSL-ova da bi se smatrala kvalitetnom... Manite se praznog prepucavanja !! |
Jel ovo neka zajebancija?
Netko poku?ava omalova?avati Joksimovića, broj 1 pjevača koji je ujedno vrhunski autor, muzičar i aran?er i jedino ime koje ne?to znači van granica Srbije? To stvarno mora? biti jebena faca da ima? pokrića po njemu pljuvati :rolleyes: |
Quote:
|
izvin`te ljudi mozete voleti ili mrzeti njegove pesme, mozda vam se svidja ili ne svidja njegovo stvaralastvo (pogotovo iz doba ranijeg city recordsa sa onim minsdjusama u spotovima, nekim naocarima u boji, nagli pokreti glave koji opisuju neku dramu zbog preljube :) i druge gluposti) ali pljuvati po Joksimovicu samo zato sto ga ne podrzavate je krajnje idiotski...
ja mislim da on spada u vrh balkanskih izvodjaca sto je dokazao i pesmama i koncertima i saradnjama i produkcijom iako to nije neki najveci moguci nivo mislim da je za Srbiju i Balkan (uopste) to na veoma visokom nivou... kamo srece da i drugi (koje isto kao ne volimo) postizu takve uspehe, i budu predani tome... Mislim da je najgore kada ljudi krenu da pljuju pevace tog nivoa tipa joksimovica, georgijeva, pa cak i merlina, Ok je ako ti se ne svidja, nije tvoj cup of tea, kazi meni je ovo mrsko ne volim to ali covek je dosta postigo, ali negirati njegov (njihov) rad je neumesno... |
Evo i drugi se slazu. Zamisli npr da ja kazem da je iron maiden shit jer slusam hip hop ili da lady gaga nema veze s vezom. Naprotiv, postujem svaciji rad a ta popularnost nije dosla sama od sebe.
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 11:02 AM. |