![]() |
Re: s/p-dif ogranicenje...?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
radi na 88,2 u oba smera...... Rme postavljen kao glavna karta (ASIO), a Lynx mu dodje samo kao A/D i D/a i clock.... i sve u jednom kompu Najacha fora, posle lemlenja kako pise u RME podrsci (Shirm slobodan) radilo je samo na 44,1...... i to sa novim, 110omskim Beldenima (HVALA PLAYER!) a kada smo zalemili crnu i crvenu na centar RCa, a shirm na obod, proradilo i na 88,2 Ranije sa 75omskim kablovima na s/pdifu radilo samo u jednom smeru na 88,2, a na 44,1 takodje normalno... totalno ludilo |
hmmm, tek sad nešto razmišljam, ali meni ovo svo vreme radi... doduše, nije FF800 nego 9632 na drugom kompu. Imam 2 spdif 75omska kabla, namenski pravljeni u Kanibalu, i vezani su unakrsno 9632 i M-audiophile 192, sve na RCA najnormalnije. I nemam problem da mi je 9632 master, M-audio slave, i veoma uspešno usnimavam u ProTools tako, a istovremeno istim putem i slušam matricu iz PT. Kolko se sećam, to mi je radilo uspešno i sa ff800 i m-audiophile Firewire, dok potonji nije crkao mojom krivicom. A istini za volju, na tom kompu sa 9632, nije htelo da proradi isto to kad sam to pokušao sa M-audio 1814 il kako se već zove, neki sint da usnimim, u bilo kojem smeru, dok nisam prebacio na optički SPDIF putem toslink kabla... nešto je sve tu čudno
|
naravno, svo vreme pričam o 88.2
|
All times are GMT +1. The time now is 04:52 AM. |