![]() |
Re: Kovrdzava
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Za zadatak koji ima ta pesma za Iliju, ako je to neka licna promocija... sasvim je ok. Video sam ljude koji su od tandema mt/futtt)) kupovali pesme za desetine tisucha eurona, bili, prosli.. nista. ovo je dovoljno za omirisati;) sto se skrilexa tice, moje i samo moje misljenje da je to inventivno VRLO osrednja muzika, producirana odlicno, natempirana na mediokritetsko mod-pop trziste... dobar potencijalni posao, nista za istoriju, meni nista bitnije od Ilijinog izleta u produkciju |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ipak, Abbey Road je objektivno najbolje produciran album svih vremena, šta god vi ili ja mislili o tome. Šta ćete, svako pravilo očas naleti na izuzetak. |
Quote:
Zapravo verujem da je TE GODINE bio najbolje produciran. Molim Vas da budete ozbiljniji ako zelite da vas neko uopste ozbiljno shvati. Sto se mene tice, molim moderatore da pobrisu ovu preglupu prepisku. |
Nije stvar drugari u produkciji samo...Mozemo se truditi svi i potrositi novac a da ne napravimo nista...iz dobre namere sam rekao da je pesma plagijat i da zvuci kao demo.Zaista tako mislim.Nema arqanzmana i pesme uopste....aranzman je jako los....solidno otpevano,lose svirano,sterilno mixano,nema roomova-ili su sa mobilnog telefona,tranzijenti pobijeni...ma nista.Valjda svak cuje kada pusti nesto dobro i ovo zar ne?Evo npr pusti Ilija to sto si hteo da napravis Zeljka ili Barbu pa pusti sebe...Ako cujes a valjda hoces sve ce ti biti jasno.Za to nije kriv master inzinjer niti ostali nego aranzer i kompozitor ponajvise....:cry:.mOJ SAVET JE DA NADJES ARANZERA KOJI OZBILJNO SEVA I DA SVE PONOVIS...OVO NIJE OZBILJNO...
|
Quote:
Quote:
Quote:
P.S. Eto ideje za sledeću pesmu: naslov Ružno pače - o devojci koju u srednjoj školi ni jedan žestoki momak nije hteo da pogleda, a kad je prošlo par godina svi mafijaši se poubijaše zbog nje. |
All times are GMT +1. The time now is 12:28 PM. |