quake2 |
13-12-2011 04:33 PM |
Re: Uad-maximazer
Quote:
Originally Posted by soundman
(Post 318097)
Vrlo je lako napraviti razliku izmedju coveka koji ZNA i koji je to tako hteo i koje NE ZNA i koji je to " tako hteo " jer nema drugog argumenta. Ako se dugo bavite muzikom to bi trebalo da vam bude lako za osetiti.
|
Nemam bas puno vremena da se bavim tudjim znanjem i neznanjem:).A neciji radni staz,pa i vlastiti,za mene nisu reper ni za sta...ima dosta primera unaokolo:)...i ovakvih i onakvih:).
Quote:
Originally Posted by soundman
(Post 318097)
Nije u tome poenta. Limiter to radi. A "nus posledice" su u odredjenim slucajevima pozeljna stvar,
|
Kako ti ono rece....Iz onoga sto ste napisali u ovom postu, cini mi se da verujete da posedujete odredjeno znanje:):):).Ako su tebi nusposledice koje radi L2 ili neki slican soft limiter kada se momacki zategne "u odredjenim slucajevima pozeljna stvar",ja tu nemam nista protiv:).Jos vise ne bih imao nista protiv kada bi neko bas taj i taj limiter npr od pocetka drzao na master kanalu pa imao mnogo vecu kontrolu nad celim projektom,ako je vec potrebno to i to, sto ti jadni nacrtani momci:rotfl:moraju da odrade a eto nekome se i svidja....ili kada bi neko kompresovao,saturirao,exajtirao i limitirao:) samo one instrumente koje misli da treba a ne onako "sta god se dovati",ukljucujuci i reverbe,delay-e,sum i kojesta jos...suvise su to opsirne price.Slobodno opisi svoja saznanja ako imas vremena,mnogo vise vajde nego da se zanimas mojim iskustvom:).Veliki pozzzz
|