![]() |
Re: The Kemper Profiling Amplifier
Ma **bes 'vs. ovo/ono', narocito poredjenja realnog i virtuelnog, ali ako je parametar upotrebljivost + ubedljivost/ budzet, onda zaista treba biti otvoren za novo.
|
Meni se ovo čini kao budućnost,gomila profila u kutiji,plus verna kopija originalnog zvuka iz studija,dosta sam gledao po youtubeu i citao po forumima,korisnici imaju samo reci hvale.Neki od bendova već ga koriste po turnejama,dvoje su se tako smuvali i drugo...
|
Quote:
|
brate mili..
|
Ja u domacim produkcijama u 99% slucajeva ne cujem tako dobar zvuk gitara da bih rekao:"E ovo ne moze guitar rig ili amplitube". Cast izuzecima ( Anton Brejkersi, Dzoni Negativ ...)
|
Pa zato sto je 90% preset iz nekog line6-a.
|
Sto je najgore, nisu. Makar ne ono sto ja pratim.
|
Meni li?no Kemper je bolji od AxeFx i Line 6 ure?aja, zvuk je 90% sli?an originalnom poja?alu, ?to nigde nisam ?uo ni na jednom od gore pomenutih hardvera. Li?no koristim Pod HD Pro, koji mi je mnogo bolje i jeftinije re?enje od AxeFx2.
Pogledajte samo sound testove sva tri pomenuta ure?aja na kanalu Ole Englunda, lik radi fenomenalne reviewe. |
Bio na prezentaciji Kempera u Berlinu - stvar radi genialno dobro, i mislim da je idealno rje?enje za produkcijski studio. Napravili su sada i remote i pojačalo koje se stavi u original kuči?te, uskoro dolazi i rack verzija...
Stvar u ?ivo izgleda super i ima dobar feeling...a zvuk je fenomenalno dobar...:) |
A samo zvuk dok pravi profile :D Ko da vanzemaljci vr?e invaziju :D Hahhaha mo?no pravo
|
All times are GMT +1. The time now is 01:06 AM. |