Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Gitarska Produkcija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=108)
-   -   The Kemper Profiling Amplifier (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=38891)

Khan 29-09-2012 07:02 PM

Re: The Kemper Profiling Amplifier

Ma **bes 'vs. ovo/ono', narocito poredjenja realnog i virtuelnog, ali ako je parametar upotrebljivost + ubedljivost/ budzet, onda zaista treba biti otvoren za novo.

disco violence 30-09-2012 02:09 PM

Meni se ovo čini kao budućnost,gomila profila u kutiji,plus verna kopija originalnog zvuka iz studija,dosta sam gledao po youtubeu i citao po forumima,korisnici imaju samo reci hvale.Neki od bendova već ga koriste po turnejama,dvoje su se tako smuvali i drugo...

MUzzY 30-09-2012 07:23 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 334533)
potpuna glupost if you ask me.. mozda moze da napravi impuls ili eq curve, ali nikako ne moze emulirati breakup lampe, to jedva uspevaju softveri poput amplitubea i guitar riga i slichnih, a oni sluze bash tome..
gledao sam neki klip, kaze lik "it cleans up nicely" i stisha malo gitaru, kad ono zvuk isti samo tishi, pa stisha josh malo i odjednom potpuno klin zvuk..
blah

voleo bih da je sve tako lepo i bajno ali jbg..

Ako su ti merilo guitar rig i amplitube onda jbg. ...

HeatMan 30-09-2012 08:08 PM

brate mili..

mikron 30-09-2012 08:33 PM

Ja u domacim produkcijama u 99% slucajeva ne cujem tako dobar zvuk gitara da bih rekao:"E ovo ne moze guitar rig ili amplitube". Cast izuzecima ( Anton Brejkersi, Dzoni Negativ ...)

MUzzY 30-09-2012 09:56 PM

Pa zato sto je 90% preset iz nekog line6-a.

mikron 30-09-2012 11:13 PM

Sto je najgore, nisu. Makar ne ono sto ja pratim.

ButcherZV 23-10-2012 09:07 PM

Meni li?no Kemper je bolji od AxeFx i Line 6 ure?aja, zvuk je 90% sli?an originalnom poja?alu, ?to nigde nisam ?uo ni na jednom od gore pomenutih hardvera. Li?no koristim Pod HD Pro, koji mi je mnogo bolje i jeftinije re?enje od AxeFx2.

Pogledajte samo sound testove sva tri pomenuta ure?aja na kanalu Ole Englunda, lik radi fenomenalne reviewe.

gregor z 24-10-2012 10:13 AM

Bio na prezentaciji Kempera u Berlinu - stvar radi genialno dobro, i mislim da je idealno rje?enje za produkcijski studio. Napravili su sada i remote i pojačalo koje se stavi u original kuči?te, uskoro dolazi i rack verzija...

Stvar u ?ivo izgleda super i ima dobar feeling...a zvuk je fenomenalno dobar...:)

ButcherZV 24-10-2012 10:32 AM

A samo zvuk dok pravi profile :D Ko da vanzemaljci vr?e invaziju :D Hahhaha mo?no pravo

All times are GMT +1. The time now is 01:06 AM.