Re: zidani zid ili samo monta?ni
uf...morat ću da mjenjam planove...i razmi?ljam o puno skupljem uređenju....ampeg ce pricekat :-) eto vidi? ?ta ti ja pricam...kukam za ampegom i ne mogu si ga tako lako priu?tit jer ?tedim da bi izbetonir'o pod da ne hodam po ciglama...pa razmi?ljam o solidnom tretmanu koji i ne rije?ava ba? ispod 300 hz...ili razmi?ljat o 'ispravnom' tretmanu koji će mi milkit u?i i mikrofone i bit će sve super, a i moći ću se pohvalit kako imam bolju akustiku od ko zna sve koga :-)
A mogu i ići na opciju da trenutno u studiju koji je ?upa sa kartonima od jaja i ima koji tepih na zidu i stiropor koji zvoni na stropu i mrtvih mi?eva...dobri za 1000Hz :-)..napravit bolji zvuk od nekog kome je do?ao akustićar iz ?vicarske i napravio studio i koji ima sve holivudske kvalitete od konvertora do mastering opreme...dalje...da se ipak ta moja ?upa mo?e dovest u red koji je duplo ako ne i 6 puta bolje nego je sad...i ja zadovoljan :-) mo?da i neko vrijeme...uglavnom...totalno se ku?imo...ja sad u biti tafrljam i udaram glavom o zid hehe :banghead: i nema nekih pretjeranih razloga da mi se obja?njava dalje, jer mi je sve receno....e sad ja trebam malo razmislit glavom, jer mi je trebalo godinu dana da ćak osmislim kako ce izgledati ove 4 prostorije :-)
|