![]() |
Re: Opet Remix takmichenje !!!
Pozdrav svima !
Imao sam prilike da na Indabi ucestvujem na : Pirates of the Caribbean rmx contest-u Iskustva su katastrofa!!! U sustini se sve svodi na promotersku delatnost pojedinih izdanja...pri tom, covek mora ne samo da se polomi da uradi nesto kao svet, nego jos mora i da se ponizava i da kukumavci ne bi li ljudi za njega i glasali. Sve se svodi na to da se animira sto vise FaceBook i slicnih prijatelja... Sa ovakvom konstatacijom i po kojim pitanjem sa kontaktirao i personal Indabe, ali od konkretnog odgovora...naravno nista, nakon cega sam i ugasio ovaj account. Anyway.... puno srece svima koji se na ovaj put otisnu... |
Imas glas i od mene.. :wink: Svidja mi se remix, samo onaj clap.. ima ga too much, ali dobro valjda je to takav euro stil :D
@aerdeljan, takva je situacija na svim vecim siteovima koji odrzavaju ovakve natjecaje, beatport, tracks & fields i ostali gdje se ide dalje putem glasanja. Bogatije su nagrade pa se vise ekipe ljepi za njih, ako si skromniji dade se nac dobrih natjecaja.. |
evo glasalo se po drugi put ;)
|
imas glas 25th
|
Quote:
Samo bez mnogo spamovanja..da ne diskvalifikuju sad na kraju..hehhe |
Quote:
Toga sam svestan...ali sam isto tako svestan da je 90% remiksa TOTALNO bez veze...pa postoji neka sansa. A kako za njih, tako je i za remixera prilika za malo reklame na FB, YT itd...SVI se sad reklamiraju na sve moguce nacine !! |
22-go mesto...ostalo jos 24 sata....koliko kontam jos 4-5 glasova ce biti dovoljno....
|
Quote:
jos glas ili dva KO NIJE GLASAO !! http://www.indabamusic.com/opportuni...missions/70112 klikni na VOTE i potvrdi u emailu (koji ce oni odmah poslati!) :) |
Glaso jos jednom, 18 si!
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:05 AM. |