![]() |
Re: Amy Winehouse se obrukala u BG!
Quote:
|
Quote:
Što se tiče cene ulaznice i uopšte ekonomskog aspekta ove priče... kad pogledam koliko SMS-ova trči tokom Farme, Velikog brata, svih tih rašomonskih telenovela... i to košta. A onda se svi sekiraju kad im Velika sestra dođe na noge i na bini uživo izvede The Best of Farma. Pa to mora da košta još više! Pozdrav, Vasa |
Ne razumem šta je loše uradila,pa pobogu žena se samo napila i sad cela pizdarija ispade oko toga.Ima žena napiju se pa prave još veća sranja,a ona se napije pa peva,kome je to još zlo donelo.Problem je što je publika bila trezna i došla tamo da pozira,Kičići,Trifunovići,Kesići, i ostali nisu trebali tamo trezni ići.Pa da su Doorsi dosli kako bi tek oni prošli.Umesto da pohvalimo ženu što je posle toliko godina najzad uspela da se opusti i to u našoj državi,u našem glavnom gradu.Mi po ko zna koji put kudimo i kritikujemo.Blago se onima koji su bili imaće šta ''unučićima'' da pričaju,prisustvovali su istoriji.Mene više brine što je čačkala nos pred auditorijumom.
P.S.Pa i Džej nekad popije pa mu niko ne zameri,pobogu ljudi. |
Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=PfnYqQfs6Z4 S tom razlikom ?to Amy W. otka?e ostatak turneje posle skandala, a Ivica D. ba? i ne :D Pozdrav, Vasa |
Quote:
Quote:
pozdrav bogi |
E, da! Zaboravih da ka?em da Amy W. nije dobila pare od mene, a Ivica D. jeste!
Pozdrav, Vasa |
:shock: Sad ce jos i da ispadne da je koncert bio do jaja (al publika to nije skapirala...jer smo glupi Balkanci..??:confused:)
@Darkstar - NEMA veze sa marketingom...znam! Potpisujem! kako jos da ti garantujem..?? DA se to desilo ovde, sa ovoliko ljudi, vec bi je tuzili za obestecenje...+ otkazana turneja itd...sad ce da krenu da traze nadoknade za izgubljene prihode. Jel to marketing??? :banghead: @Znak / Popboks - tipican komentar muzickih kritichara !! Ijaooooo....boze! |
neko je bio vidovit i "izmontirao" ovo...
<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/q0adjQ4COQk?version=3"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/q0adjQ4COQk?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></object> |
Da je unapred planirano... sumnjam.
Da je karta na koju potencijalno igraju i možda čak i stimulišu... Nema dileme. |
Quote:
Ali dobro, davanje para za koncert je često rizična investicija, srećom ne tako krupna da se ne bi mogao preboleti gubitak. |
All times are GMT +1. The time now is 10:17 AM. |