Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   VST drums 2011.. (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=37675)

Arthur 15-07-2011 01:19 AM

Re: VST drums 2011..

a koji su drugi tebi poznati i šta si ti uopšte gore sad napisao?

idvi 15-07-2011 08:57 AM

Quote:

Originally Posted by idvi (Post 309459)
Battery do sada mi radi posao....naravno treba se potrudit i od njegovih semplova pa ne?to malo nadodati od drugih i napravi? izvrsnu GM mapu...naravno treba se malo potrudit i onda si miran:D
A po meni ima naj mognućnosti nasprama drugih meni poznatih.

Bravo ja ...:banghead: a boga mi bravo i ti..:confused:
dakle:
..NI BATTERY 3 is the professional standard for drums and percussion.
Ja se s njime slu?im..snimam, koristim, upotrbljavam.
Po?to sam probao "koristio" skoro sve VSTI (osim Ocean-a)
Dakle BFD2, Suprior,Mixosaurus i Steven Slate, itd..itd....TE sam htio podjelit svoja iskustva s vama..podrazumjevajući da je tema uznapredovala nisam htio ići od nule već preskoćio neke delove (moja gre?ka).
Dakle u svezi teme meni najvi?e odgovara Battery ..a po?to je jedan sudionik naveo da se uvijek njemu vraća..to je i moj zakljućak...a drugi sudionik je zavapio za ...citat:Ocean je najbolji,samo jos da ima GM map.....JA sam nadovezao na temu....
Battery MENI najbolje radi posao i najrađe ga koristim...s time da sam se potrudio i SAM ga doradio a naroćito GM banku.Dakle nisam doradio Battery već GM banku koju koristim i MENI najbolje sijeda u moje projekte:rolleyes:
Vjerujem da nisam opet ne?to zabalavio....:shock::confused:

Arthur 15-07-2011 01:07 PM

to je već druga priča, ako si probao sve navedeno.. ovako si nas ostavio nedorečenim ;)

XFactor 15-07-2011 10:28 PM

A sto mislite o EZDrummer-u sa ekspanzijama? Valja li to sta?

branoy 15-07-2011 10:32 PM

ja u kompu sad trenutno nist nemam osim ez drummera i 2-3 expanzije, milina slusat one midi ritmove u njemu, kad mi nesto zatreba nasjvise izbacim kick i snare ostavim hi hat i dodam svoj kick i snare, naravno odma iskljucim efekte sve u njemu, e sad sto mozda on ne lezi u mixu nekom, jbg nije on kriv haha

Zid 16-07-2011 12:13 AM

Quote:

Originally Posted by XFactor (Post 309559)

Jbg meni zvuci nekako plasticno i od njega koristim samo ritmove,a farbam mixosaurusom.

analog 16-07-2011 12:24 AM

Quote:

Originally Posted by idvi (Post 309521)
Bravo ja ...:banghead: a boga mi bravo i ti..:confused:
dakle:
..NI BATTERY 3 is the professional standard for drums and percussion.
Ja se s njime slu?im..snimam, koristim, upotrbljavam.
Po?to sam probao "koristio" skoro sve VSTI (osim Ocean-a)
Dakle BFD2, Suprior,Mixosaurus i Steven Slate, itd..itd....TE sam htio podjelit svoja iskustva s vama..podrazumjevajući da je tema uznapredovala nisam htio ići od nule već preskoćio neke delove (moja gre?ka).
Dakle u svezi teme meni najvi?e odgovara Battery ..a po?to je jedan sudionik naveo da se uvijek njemu vraća..to je i moj zakljućak...a drugi sudionik je zavapio za ...citat:Ocean je najbolji,samo jos da ima GM map.....JA sam nadovezao na temu....
Battery MENI najbolje radi posao i najrađe ga koristim...s time da sam se potrudio i SAM ga doradio a naroćito GM banku.Dakle nisam doradio Battery već GM banku koju koristim i MENI najbolje sijeda u moje projekte:rolleyes:
Vjerujem da nisam opet ne?to zabalavio....:shock::confused:

A koje "semplove" koristi? u Battery? One njegove ili si snimao svoje ili ne?to treće?

psionic 16-07-2011 01:17 AM

Quote:

Originally Posted by analog (Post 309573)
A koje "semplove" koristi? u Battery? One njegove ili si snimao svoje ili ne?to treće?

Battery i ja koristim - bas dosta, ali od njegove biblioteke i nema nesto mnogo upotrebljivog materjala - sta znam, bar za ovo sto ja radim. Ali kao sample trigger mi je odlican, svasta moze da se uradi sa njim. Obicno usemplujem par udaraljki sa fantoma G (da se ne bi cimao sa audio renderovanom trakom) i par nekih njegovih fabrickih, po koji import sa sample library diskova, ali mi nije nikad trebalo da odradim citavu GM mapu, verovatno jer ne koristim gotove midi klipove za ritam...

@ OFF

2x po 1TB i 2x po 320GB i sve je puno ! 40GB po 40GB i skupilo se... Ja ne znam sta sve ima po tim diskovima :banghead: Svakako za jednu dobru banku uvek moze da se nadje 40GB...

kVu 16-07-2011 04:30 PM

samo bfd2 za zive bubnjeve.. ALI... mora se prostudirati program jako ozbiljno i temeljno da bi se stiglo do onoga sto mi se svidja.. treba utrositi ceo dan (i vise), napraviti 2-3 ozbiljna seta, snimiti presete i to je to :) i mora uzasno jaka masina naravno

Tomislav 17-07-2011 12:12 PM

Quote:

Originally Posted by XFactor (Post 309559)

Ja bih uvijek taj bubanj prepoznao u pjesmi... Meni je to bezvebe da mi bubanj zvuči kao u 100 drugih stvari. Ba? je preofarban.

All times are GMT +1. The time now is 11:10 AM.