![]() |
Re: VST drums 2011..
a koji su drugi tebi poznati i šta si ti uopšte gore sad napisao?
|
Quote:
dakle: ..NI BATTERY 3 is the professional standard for drums and percussion. Ja se s njime slu?im..snimam, koristim, upotrbljavam. Po?to sam probao "koristio" skoro sve VSTI (osim Ocean-a) Dakle BFD2, Suprior,Mixosaurus i Steven Slate, itd..itd....TE sam htio podjelit svoja iskustva s vama..podrazumjevajući da je tema uznapredovala nisam htio ići od nule već preskoćio neke delove (moja gre?ka). Dakle u svezi teme meni najvi?e odgovara Battery ..a po?to je jedan sudionik naveo da se uvijek njemu vraća..to je i moj zakljućak...a drugi sudionik je zavapio za ...citat:Ocean je najbolji,samo jos da ima GM map.....JA sam nadovezao na temu.... Battery MENI najbolje radi posao i najrađe ga koristim...s time da sam se potrudio i SAM ga doradio a naroćito GM banku.Dakle nisam doradio Battery već GM banku koju koristim i MENI najbolje sijeda u moje projekte:rolleyes: Vjerujem da nisam opet ne?to zabalavio....:shock::confused: |
to je već druga priča, ako si probao sve navedeno.. ovako si nas ostavio nedorečenim ;)
|
A sto mislite o EZDrummer-u sa ekspanzijama? Valja li to sta?
|
ja u kompu sad trenutno nist nemam osim ez drummera i 2-3 expanzije, milina slusat one midi ritmove u njemu, kad mi nesto zatreba nasjvise izbacim kick i snare ostavim hi hat i dodam svoj kick i snare, naravno odma iskljucim efekte sve u njemu, e sad sto mozda on ne lezi u mixu nekom, jbg nije on kriv haha
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@ OFF 2x po 1TB i 2x po 320GB i sve je puno ! 40GB po 40GB i skupilo se... Ja ne znam sta sve ima po tim diskovima :banghead: Svakako za jednu dobru banku uvek moze da se nadje 40GB... |
samo bfd2 za zive bubnjeve.. ALI... mora se prostudirati program jako ozbiljno i temeljno da bi se stiglo do onoga sto mi se svidja.. treba utrositi ceo dan (i vise), napraviti 2-3 ozbiljna seta, snimiti presete i to je to :) i mora uzasno jaka masina naravno
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:10 AM. |