![]() |
Re: Android duplo br?i od iPhonea
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
I ja sam primijetio da ljudi kao da imaju neku emotivnu vezu sa kompanijom Steva Jobsa.:wink:Mislim,u redu je sve to,Apple je mozda u 5 svjetskih korporacija,njihovi proizvodi su zaista nesto posebno ali nikako ne razumijem neku kao infantilnu nedokazanost i odbijanje ociglednih cinjenica u uporedjivanju kvaliteta nekih masina,tj nespremnost na otvorenu diskusiju i iznosenje fakata. Ono sto je Mika ovdje okacio Quote:
Quote:
Dalje,masina koja je u iPhone4 je Arm Cortex A8 na 1GHz,to je napredinija verzija A8 koji je u N900 na 600 MHz.U praksi su se pokazali slucajevi klokovanja na 1150MHz bez maltene ikakvih problema i radio je kao zmaj!Bez kocenja,podizanja temperature i slicno...(The Nokia N900 is powered by a high-end OMAP 3430 ARM Cortex A8 which is a System-on-a-chip made by Texas Instruments based on a 65 nanometer CMOS process. The OMAP 3430 is composed of three microprocessors; the Cortex A8 running at 600 MHz (up to 1.15 GHz with good overclocking)) Arm u Nokiji je inace predvidjen na 1GHZ ali iz nekih razloga je ostavljen na 600 MHz,medjutim kad su ga podizali na vise,to je bio u dosta slucajeva pun pogodak. Ono sto hocu da kazem da se taj Arm u Apple-u ne moze porediti ni u kojem slucajevima sa zverima iz LG,Galaxy S dvojke a pogotovo sa azdajom iz htc EVO 3D koji je dual-core i to na radnom taktu od 1.2 Ghz plus sa revolucionarnim 3D S-LCD capacitive touchscreen-om koji je pioneer u snimanju 3D videa i full HD 1080p! I gdje je tu iPhone?? |
Quote:
Quote:
Moras imati neke 'prakticne argumente', jer ti na papiru su samo za reklamu |
.. znas ono.. "ma pricaju ljudi"
smesno, moze da bude i 4ghz, sta vredi kada 3gs sa svojih 600mHz razvaljuje, o iphone4 necu ni da pricam :) da se razumemo, ios bez jailbreak-a je ravan symbianu, sa jos nekim nedostacima.. ali zato sa jb, tata-mata :) o hardware-u necu ni da pricam.. :) imao sam sve androide i htc modele, a sada po drugi put iph4 .. i ne pada mi vise na pamet bili sta drugo.. cekam iph5 :) Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ovako otprilike bude i sa telefonima.. ubice ubice.. i na kraju .. smejurija :)
<object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/ebRcpoVmar4?fs=1&hl=en_GB"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/ebRcpoVmar4?fs=1&hl=en_GB" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="390"></embed></object> |
Ne ku?im tu vječitu potrebu da se pljuje po iOS-u i iPhoneu. Mobitel je odličan, ima super ekran, brz je... Za?to sad forsirati da je Android genijalan i za?to ljudi koriste iphone?? Mislim da se uvijek mo?e naći br?e, ali shvatite da to nije ono ?to ljudi hoće :)
Okanite se rasprave i koristite ?to hoćete. Ja ostajem na iPhoneu, uređaju sa savr?enim user exeperienceom, tonom aplikacija, odličnim touch screenom i prelijepim dizajnom. |
...
i nemojte mi sad reći da postoji ne?to br?e i ljep?e i bolje, jer uvijek postoji. I postojat će bolje od onog ?to ćete navesti ;) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 01:22 PM. |