![]() |
Re: svjetska produkcija?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Stvarno,mnogo su ljudi nazadni ovde...Gledam npr. ljude koji slushaju tvrdji zvuk...vecjina je zarobljena u 90im...i uvek im je sve novo sranje, a retko ko moze da sudi o tome...U CHEMU JE PROBLEM?:confused: |
pa dobro, suštinski se tvrđi zvuk i nije mnogo pomakao na globalnom nivou od kraja devedesetih. Neki od tih bendova tada leadera i dalje izbacuju ploče žanrovski veoma slične, čak i produkcijski. A ne možeš kriviti fanove toga što im ne leži ovo jedino što se novo rodilo, ovo još mekše i emotivnije MTV prosipanje..
|
Chekaj, njima je ovo mekshe? Mislim da je produkcijski daleko tvrdja muzika...ne znam, ili sam lud , ili meni sve starije zvuchi prilichno mekano...a chuo sam dosta toga, imao sam srecju da odrastam uz starijeg burazera i dobar metal i hc...
|
Nekada su muzicari bili bolji, a tehnika losija, ali kada je izvodjenje vrhunsko, to ne moze da zvuci lose taman ga snimio i sa diktafonom :)
Moderni metal bendovi imaju na raspolaganju superiornu produkciju, ali veci deo raznih whatever-core bendova niti ume da pise pesme, niti ume da svira. Tu skidam kapu npr. Joey Sturgisu koji od takvih papana (utrosivsi bezbroj sati na editing) napravi zvezde samo svojom produkcijom. Naravno uzivo to cak ne zvuci ni smesno. Inace ja i dalje ne cuh nista "teze" od Carcass - Heartwork koji je Collin Richardson snimio jos 1993. Novi Alice In Chains mi je primer sjajnog benda i moderne produkcije. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:03 AM. |