![]() |
Re: Pomoć oko malog studija.
Quote:
Quote:
|
Koriste se i mnogo te?e vune ako je potrebno.
|
1 Attachment(s)
Subota je i eto mene.
Dakle kako sam obećao da ću napraviti mjerenje odaziva sobe u prilogu stavljam navedeno. mjerenje je rađeno sa dbx-ovim (dbx RTA-M Measurement Mic)http://www.directproaudio.com/produc...directid=52115 Te Eclerovim mixerom (EVo 5 sa integriranom zvučnoM) , te naravno REW 5.0 Grafovi su dobiveni mjerenjem na 4 mjesta jedan iza drugoga svaki po 30 cm udaljeniji od drugoga počev?i od 0 (iznad stola), raspon je od 40 -500 Hz zatim je iz svega izučen Average i dobiven je ovaj graf (unsoothed) Attachment 9283 Iz prilo?enog se vidi koji su problemi sobe davno prije spomenuti od NLP-a, boggy-a i ostalih. |
Quote:
pozdrav bogi |
1 Attachment(s)
Mjerenje sobe , drugi put po napucima boggy-a
(mono , posebno lijevi , posebno desni) Attachment 9286 iskreno ni sam ne znam ?to da mislim o njima ( u k+++ su oba grafa) do 144 hz se odprilike poklapaju , a onda svaki svojim putem počima divljati lijevi ima izra?ene dipove na 148, 278, 302,4 , 460,5 i 477 HZ desni ima dipove na 291, 334, 344, 352, 434, 447, 457,8 ,468,2 ,476, 482 Mislim da i razloge različitih odaziva znam(o) ali za sada tu nema pomoći |
Koji su zvucnici u pitanju? Sorry ako si vec naveo, nisam zapamtio.
pozdrav bogi |
sada su to wharfedale diamond pro studio 8.2 active
( u planu su novi) |
All times are GMT +1. The time now is 02:07 PM. |