Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Monitoring (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=136)
-   -   Adam a7x port noise (zapravo cijela AX serija) (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=36905)

Jan 13-02-2011 12:28 AM

Re: Adam a7x port noise (zapravo cijela AX serija)

Quote:

Originally Posted by bornaa (Post 299176)
razmatro sam svasta...za te pare adam je klasu iznad svih. sta mislis da bi se ovoliko trudio i istrazivo i piso da ne zelim bas adame?

Al to ti je to, zvuci bolje od drugog zvucnika od 600 E, al ima taj port noise...To je kompromis na koji mozes da pristanes ili ne

disco violence 13-02-2011 08:14 AM

Quote:

Originally Posted by bornaa (Post 299176)
razmatro sam svasta...za te pare adam je klasu iznad svih. sta mislis da bi se ovoliko trudio i istrazivo i piso da ne zelim bas adame?

Onda uzmi proverene Adame A7 i zavrsi posao jer adam se na ovim monitorima proslavio.Ja ih imam i prezadovoljan sam njima.

bornaa 13-02-2011 08:46 AM

Quote:

Originally Posted by disco violence (Post 299192)
Onda uzmi proverene Adame A7 i zavrsi posao jer adam se na ovim monitorima proslavio.Ja ih imam i prezadovoljan sam njima.

trazim trazim..i to vec neko vrijeme .... ali nikako da nadjem da neko u blizini prodaje par.

bornaa 13-02-2011 08:53 AM

Quote:

Originally Posted by Jan (Post 299187)
Al to ti je to, zvuci bolje od drugog zvucnika od 600 E, al ima taj port noise...To je kompromis na koji mozes da pristanes ili ne

pa eto...ne znam bas...kako je covjek iza tebe reko a i kako sam i sam zakljucio vec prije, stari adam a7 je mozda savrseno rjesenje za mene ako nadjem par. a5x i a7 su tu negdje identicni skoro sta se tice performansa. al eto, vidjecemo. ako ne uleti nis uskoro mozda tad vec izadje sredjeni a7x pa taj ufatim...moraces mi ti jan revjuvat kako ti zvuce i sta su ti napravili tvojim zvucnicima kad ti dodju nazad

Jan 13-02-2011 12:12 PM

Quote:

Originally Posted by bornaa (Post 299196)
pa eto...ne znam bas...kako je covjek iza tebe reko a i kako sam i sam zakljucio vec prije, stari adam a7 je mozda savrseno rjesenje za mene ako nadjem par. a5x i a7 su tu negdje identicni skoro sta se tice performansa. al eto, vidjecemo. ako ne uleti nis uskoro mozda tad vec izadje sredjeni a7x pa taj ufatim...moraces mi ti jan revjuvat kako ti zvuce i sta su ti napravili tvojim zvucnicima kad ti dodju nazad

Stari A7 je veoma stidljiv na bas-u koliko sam ja upucen, tesko da ces moci ista bas heavy da radis na njima.. Da nema frke, naravno da cu napisati sta se desilo kad stignu zvucnici nazad!

bornaa 13-02-2011 02:01 PM

hehe ne slusas ti mene...ne znam di si zakljucio da meni treba puno basa sta stalno ponavljas ja samo ocu zvucnik koji ne prdi na tim frekvama na low volume. neprihvatljivo mi je to i eto. kako sam i reko a5x isto radi a taman mi je sta ce tice basa.

Jan 13-02-2011 04:41 PM

Quote:

Originally Posted by bornaa (Post 299217)
hehe ne slusas ti mene...ne znam di si zakljucio da meni treba puno basa sta stalno ponavljas ja samo ocu zvucnik koji ne prdi na tim frekvama na low volume. neprihvatljivo mi je to i eto. kako sam i reko a5x isto radi a taman mi je sta ce tice basa.

Ne kazem da ti treba puno, slusam te. Ali pojedini ljudi koji imaju a7 kazu da uopste ne mogu da odrede recimo kako zvuci 808 ili neki deep deep bass, gotovo da ih ne cuju... Zato vecina ljudi koje ja znam koji poseduju A7 poseduju i sub upravo zbog toga.

milos 13-02-2011 09:08 PM

Voleo bih da cujem ovo http://www.audiopros.eu/sonodyne-SM1...fications.html
Pokupio je sve pozitivne kritike u ovoj cenovnoj klasi, nekima bolje resenje od A7x.

bornaa 13-02-2011 10:21 PM

po ovome sta pricaju izgleda jako interesantno, iako vjerojatno nedobavljivo na podrucju balkana

Jan 14-02-2011 06:50 PM

Danas je moj stari bio u artistu u Beogradu jer se nasao u BG, poslao sam ga da mi uzme neku spravu, jer sam bio sprechen da odem, on je eks muzicar, pa se malo po malo razume, nije bas da je laik usao u prodavnicu :) hehe, i rekao im je za moj razgovor sa Adamovim suportom, oni navodno nista ne znaju o tome da ce Adam svakom korisniku besplatno "popraviti" portove i kao ga upozorili da nije mozda hoax ili neka prevara. I on sam kakav je sumnjichav vec je juce to poceo da mi prica i danas kad su mu jos oni to rekli jos vise mi je poceo da panichi:S
Ja sam gotovo siguran da nije u pitanju hoax ili prevara ili sta god :S

A i u jos jednu stvar verujem, a to je da sigurno nece dolaziti ljudi iz Adama iz Nemacke da se koce sa svakim parom zvucnika ponaosob. Verujem da ce da organizuju nesto ovde preko artista ili tako nesto :S A ovi nemaju pojma o tome

All times are GMT +1. The time now is 04:12 AM.