![]() |
Re: Adam a7x port noise (zapravo cijela AX serija)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Stari A7 je veoma stidljiv na bas-u koliko sam ja upucen, tesko da ces moci ista bas heavy da radis na njima.. Da nema frke, naravno da cu napisati sta se desilo kad stignu zvucnici nazad! |
hehe ne slusas ti mene...ne znam di si zakljucio da meni treba puno basa sta stalno ponavljas ja samo ocu zvucnik koji ne prdi na tim frekvama na low volume. neprihvatljivo mi je to i eto. kako sam i reko a5x isto radi a taman mi je sta ce tice basa.
|
Quote:
|
Voleo bih da cujem ovo http://www.audiopros.eu/sonodyne-SM1...fications.html
Pokupio je sve pozitivne kritike u ovoj cenovnoj klasi, nekima bolje resenje od A7x. |
po ovome sta pricaju izgleda jako interesantno, iako vjerojatno nedobavljivo na podrucju balkana
|
Danas je moj stari bio u artistu u Beogradu jer se nasao u BG, poslao sam ga da mi uzme neku spravu, jer sam bio sprechen da odem, on je eks muzicar, pa se malo po malo razume, nije bas da je laik usao u prodavnicu :) hehe, i rekao im je za moj razgovor sa Adamovim suportom, oni navodno nista ne znaju o tome da ce Adam svakom korisniku besplatno "popraviti" portove i kao ga upozorili da nije mozda hoax ili neka prevara. I on sam kakav je sumnjichav vec je juce to poceo da mi prica i danas kad su mu jos oni to rekli jos vise mi je poceo da panichi:S
Ja sam gotovo siguran da nije u pitanju hoax ili prevara ili sta god :S A i u jos jednu stvar verujem, a to je da sigurno nece dolaziti ljudi iz Adama iz Nemacke da se koce sa svakim parom zvucnika ponaosob. Verujem da ce da organizuju nesto ovde preko artista ili tako nesto :S A ovi nemaju pojma o tome |
All times are GMT +1. The time now is 04:12 AM. |