![]() |
Re: Molim pomoc oko studentske sobe :)
Quote:
Ja koristim azmafon ("pamucni" filc) 60kg/m3... a ti izaberi nesto slicno tome... moze i gusce i redje... Quote:
Quote:
Pozdrav bogi |
Javljam se tek sad jer:
Quote:
Slidila je mala depresija jer sam tama ima feel da vatan neki k... :D Ugl, iscitava sam dalje forum pa sam nasa objasnjenje za sve. - pogotovo u ovom thredu. http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=37418 Covjek je imao skoro identicna pitanja koja su i mene mucila. (citaj - ne znamo kurca) Savjet za sticky za hardcore pocetnike. Bar se ja tako smatram, mozda i nisam/nismo. Quote:
Quote:
Quote:
HVALA boggy! p.s. pomolite se svak svojim bogovima da sljedece moje javljanje bude sa slicicama ponekog panela :D jos jednom hvala svima! |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Imamo puno threadova koji lepo pocnu... Quote:
Opis i merenja imas ovde. Doduse, clanak nije bas za pocetnike. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Pozdrav gospodo!
Kao sto sam obecao i vama (sam sebi najvise) ponosno predstavljam prvi okvir za panel. Radi se o dimenzijama (120 puta 60 puta 10). Jako sam ponosan s obzirom da smo neradnici i nikad u zivotu nismo (ja i kolega) drzali alat u ruci :D Takoder recite jel valja to sto i jesmo nesto krivo napravili? |
U svom gradu nasa sam kamenu vunu; i to sljedecu: http://www.knaufinsulation.hr/produc...olacija-podova
pise na njoj da je za izolaciju podova, ali ne pise gustoca pa nista nisam tija uzmati prije nego se konzultiram s vama? |
Quote:
Za vunu, ne kupujte ako ne znate specifikacije, radije odvoj taj deo posla kasnije, kad nabavis vunu odredjenih specifikacija, ili kreni u potragu za njom u susedni grad... |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Postovana gospodo,
moram Vas izvjestit da napredujemo jako dobro. Evo neke fotografije: |
2 Attachment(s)
E sada gospodo,
mi vec mastamo kao bi to moglo izgledat kad dodemo gori u sobicu i zelim cuti vase misljenje o sljedecem. Da li ici sa sto vecim trapovima i stavit dva apsorbera za zid prve refleksije, ili smanjit trapove i zgurat 3 apsorbera? Slika broj 1; kateta trapa = 30 cm (moguce da bude i veci?koliko meni zapravo treba biti kateta trapa?) Stanu 2 apsorbera nasih dimenzija. Slika broj 2; kateta trapa = 25 cm Stanu 3 apsorbera nasih dimenzija. S kojom bi solucijom vi isli? |
Stavi veci superchunk.
|
All times are GMT +1. The time now is 11:09 PM. |