![]() |
Re: uad opet divlja :) Studer A800
Quote:
|
1 Attachment(s)
sta ja mogu sa ovim magnetofonom? posto nemam uad a vidim traka vam treba u snimku , msm znam sta je analogija i zvuk njen pa kad skontam nisam nikad nista snimao na to osim stari izvornjake.. mogul ja to iskoristit pa vracat u presonus ima 8 ulaza a ovaj 16 izlaza?
evo slika koji mi je .. FOSTEX G16 |
Quote:
A samo kupujemo ko blesavi ko da nam treba :):) Offe, isken da budem, uad mu se sveo na la3a i to iz navike i massive passive.. I nista vise ne koristim.. Ozbiljno moram da razmislim da li mi uad uopste vise i treba :( Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ma, slazem se, bolje da kupimo dva kila jagnjetine na Zlatiboru:)
|
Nakon novih Wavesa ( meni osobno LA3a radi odlično, ne znam za vas), pitam se koliko je taj UAD više potreban...a samo navlače da kupiš još i još i još kartica i svega ostaloga.. ja sam Fatso upalio par puta u životu, baš kao što netko reče, nema se vremena... možda bi bilo bolje raditi konstantno sa nekoliko alata pa ih koristiti kako treba...:)
|
Kad god se nesto novo kreknulo,prica je uvek ista tj. "uad vise nije potreban".Sama cinjenica da se sve i uvek poredi sa UAD-om po meni sasvim dosta govori o uadovom kvalitetu.Kod mene je Fatso nasao mesto na master bussu i tamo ce duboko verujem jos dugo,dugo i da ostane.
|
Softube. (tachka) :D
|
Nesto kao i situacija sa iphone.. svake nedelje izlazi neki iphone killer.. heheheh :)
|
jedino sto uada odvaja od native pluginsa je ta sto ima lepsu grafiku
|
All times are GMT +1. The time now is 11:30 PM. |