Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Klaviri, gudaci, duvaci (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=35994)

don corleone 30-11-2010 11:13 PM

Re: Klaviri, gudaci, duvaci

Ako otvara 32bitni proces onda 4gb po procesu, sto je sasvim dovoljno. Sa jbridgeom nisam radio, bidule mi je nekako laksa varjanta, postoji i kao reware i kao vst i vsti :)

Arthur 30-11-2010 11:15 PM

ja čuh za taj Jbridge, ali da nema free, nego samo na plaćanje. I to radi, kažu jako solidno.

OFF 30-11-2010 11:20 PM

Bolje da platim to nego c5

psionic 01-12-2010 11:43 PM

Da, JBridge ortvara poseban proces za svaki VST i omogucuje do 4GB po procesu. Znaci - 5 kontakta, svaki u svom procesu i svaki moze da zauzme po 4 GB max...

On lepo radi, ima dosta opcija kojima moze da premosti neke eventualne nekompatibilnosti, mada npr. kazu ljudi da omnisfera nesto sa njim nece... Nisam probao. U svakom slucaju TRY BEFORE BUY verzija postoji, ko hoce da proba pre kupovine - nek proba :D Program je oko 15 e.

Bidule nisam probao, bas cu i njega da probam... Ovaj JBridge skenira VST folder i napravi novi VSTJBridge folder u kome drzi samo informacije o plugovima. Npr u Cubaseu, putanja za pluginove mora da se postavi za taj VSTJBridge, dok ga Sonar sam pronadje i integrise kao jednu od opcija za otvaranje plugina (druga je njegov interni BitBridge server)

percival 02-12-2010 07:54 PM

Sto se gudaca tice ako imas mogucnosti svakako probaj Cinematic Strings,pogotovo ako ti treba za pop,rock glazbu.

poz....

don corleone 02-12-2010 10:48 PM

Evo skoro sam skinuo i Cinematic Strings i nesvidjaju mi se uopste, previse su nabudzeni u demo-ima :) Uveri me da gresim, da nebude da sam dzabe trosio net :D

DaBear 03-12-2010 07:12 AM

Quote:

Originally Posted by don corleone (Post 292648)
Evo skoro sam skinuo i Cinematic Strings i nesvidjaju mi se uopste, previse su nabudzeni u demo-ima :) Uveri me da gresim, da nebude da sam dzabe trosio net :D

Cinematic Strings su mega! Mnogo je teze "nabudziti" string sound od pocetka, nego ga omeksati (razbudziti) posle....
Drugo - zavisi od aranzmana, i tvoje vizije kako strings treba da zvuce.
Generalno - ovde se svi izuvaju na njih....

percival 03-12-2010 09:22 AM

Quote:

Originally Posted by don corleone (Post 292648)

Ne znam kako da te uvijerim,meni se svidjaju ali to je ipak samo stvar ukusa.

Po meni je recimo LASS puno bolji za neku klasicnu glazbu,ali za pop produkciju su me CS odusevile.Puno je lakse i brze doci do zadovoljavajucih rezultata(barem meni)

E sada, mozda je to stvar moga neznanja ili ljenosti ali meni super rade posao.

pozz.....

All times are GMT +1. The time now is 03:41 AM.