![]() |
Re: opet Rumunski DJ ima hit !!
Quote:
?to se tiče reklamiranja - niko nije pominjao reklamiranje od strane "trećih lica" (izdavača, pabli?era, promotera), nego reklamiranje od strane samog autora (?to ja kapiram kao obila?enje "dance venua", uvaljivanje stvari DJ-ima, buzz, te stvari). I za to treba neka petlja, treba da veruje? u to ?to si snimio, i da te nije blam od činjenice da ti je pesma seljana... ?ta tu nije jasno :confused: A znam da ti je jasno. Pozdrav, Vasa P.S. InsaneEyes je jedan od jačih zen radnika na Forumu, pa ne dam da ga neko dira pre nego ?to ga prouči :D |
ček ček...kako sad ovo?...DaBear već mesecima smara kako u dance mjuzi nema više kinte i ostalo a ovaj batica pazario avto već od prvog hita?
|
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
(njegova prva pesma je veliki svetski hit) a pre 4-5 godina, ovakva kola sam mogao da kupujem na svakih 3-4 meseca od remiksa i 12" white labela !! (bez komponovanja i DJ-isanja, itd..) Cak nisam ni bio neka velika faca - a bilo je kinte!! U tome je razlika.. PS Sa tako velikim hitom, on moze sad da uzima ladno ?3-4 soma funti po DJ tezgi, (najmanje jedna nedeljno) i za mesec dva da pazari kola....a sad dolazi i nova godina - bice tu i vecih honorara!! |
znači ima para...ajmo svi sad po 1 hit pa da se vozamo...
|
Quote:
Ili pocnite da igrate Loto - sanse su iste !! |
mozda da se otvori novi topik sa nekom od aktuelnih top lista i da se uradi neka ozbiljna analiza tih pesama (da se definisu ti neki zajednicki elementi koji teraju ljude da glasaju za te stvari),a onda da se smisli neko zvucno ime za ovaj projekat (ovo bi moglo da pomogne http://www.babynames.org.uk/french-baby-names.htm ) i da se sve to prakticno isproba ..
|
Quote:
|
Quote:
Da bi osvojio zenu moras da je lazes da si jako iskusan... prvi stih dakle glasi: "Ljubio sam zena ne zna im se broj" Primenjeno u praksi, Vlado Georgiev: "Odlazim i nemoj reći stoj, ?ena ima ne zna im se broj" |
:)))))) jos plus ima nas dosta i svi spamovanje ,votovanje pa da vidimo na kom ce mestu da zavrsi ovaj baja :)))
|
All times are GMT +1. The time now is 08:51 AM. |