![]() |
Re: Softver za izradu D'n'B, BreakBeat ritmova?
kombinacijom fl studio slicex + gross beat mogu se dobiti bas zanimljive linije koje su radnom zbog slicex a u kome radis u oba decka tako da se random smenjuju...+ u piano roll dodas po koji vanredni hit na onaj pocetni vec preneseni loop.
Tome mozes dodati i replicator od audio damage koji je vrlo lak za upoznati. E sad znam da ekipa generalno smatra fl studio nepozeljnim ali za ovakve sandrmacije ja ga skroz volim.... mada reason i ne poznajem a cubase ne volim (volim sonar jbga) tako da je ovo jednostrano glediste..... + skinuh skoro izotope stutter... jos jedna varijacija effectrixa samo bolja .....onaj reaktor finger nisam dovoljno cackao da bi znao gde je u toj hijerarhiji |
Quote:
Sonar 8 sam iskoristio za poslednje dve stvari koje sam radio i super je, jos da ga naprave da radi... :) Mnogo cesto puca, a ovaj X1 je kao neka alfa verzija novog Sonara! Inace radim u Cubaseu. |
mislis da gresim, ok
ja stekao taj utisak a kladim se da bar njih 10 nece da napise ali u sebi preziru i sonar i fl :) mada nije ni bitno, na youtube sam uvek nasao sve sto mi je nejasno i ko mi je kriv kad sam poceo sa cakewalkom pre vise od 10 godina i kao skroz neuk i samouk to mi bilo jednostavnije od cubase a... a sad mi nesto kasno, a i necu iz principa...haha ionako sonar koristim samo za zhicane pesme a tu mi i ne treba bogzna kakava automatika.... |
fruti rula! barem meni, a za mix cubase
|
All times are GMT +1. The time now is 05:21 PM. |