![]() |
Re: Analogija...
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
тј мало ке*амо, шта фали !:da: |
оћу рећи, шта сте запели за ту аналогију ко блесави :wink:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Fostex e16,ima naravno i puno boljih ali se i sa ovakvim zavrsilo dosta toga od svetskih hitova onomad i to je meni opet milija i bolja spravica od MacPro-a+motu896hd+rme adi8ds sto se zvuka tice.<o:p></o:p> <o:p></o:p> Quote:
<o:p></o:p> Sve sto sam radio 100% analogno se nalazi u arhivi radio srema:reklame,muzika,prilozi,emisije..i nemam to ovde.Od kada sam kupio fostex radim samo neke projekte sa tonom editovanja a posto nisam bas mazohista nista od toga neidem analogno.Upotreba magnetofona mi se za sada svodi na povremeno provlacenje kojecega kroz traku.Na albumu Praznog prostora iz BG-a,koji je taze gotov je dosta vokala islo tako pa evo snimka.Mozemo kada uhvatim vremena i ako bude te sekcije da idemo i semplove u fostex pa semplove u Mac,tu bi vec bilo uocljivije sta je sta i kako radi fostex.Baci ti nesto analogno dotle ako imas sa neke druge sprave da se zanimamo dok se ne otvori ta sekcija.<o:p></o:p> |
Au, al' su besni...!:D
Zaljuti taj boobanj jos malo! (ne glasnije, ali malo... ...da krvari...):D Jbg, ja sam u procesu nabavke necega sto ima traku, nego jos vagam, sta mi vise igra ulogu. Pa, ili dobar krvavi,masni,govedji 2 kanalac (tipa neki studer s'lampe bre) ili nesto tipa toga sto ti imas, 16 kanala, pa da sam full retro. Sto se mene tice, osim Mackie-ta kog imam ,jedan dbx166 i pcm70 da nabavim i to bi mi bila neka desert island analgona opremica,ako bi nabavio 16-kanalca...! 8-) |
Ne smem vise da krvarim ruke Matori,mnogo ce bre da bidne:) a i cekaju me drugi poslici.Bilo je skoro nesto na kupujem prodajem dobro od trakasa,potrazicu pa ti javljam.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Evo ne?to snimano i miksano potpuno analogno. U studiju nije bilo kompjutera niti bilo kakvog digitalnog hardvera, sve kao ?ezdesetih. Od instrumenata: Ludwig Maple, Fender Stratocaster, Hohner Telecaster, Ibanez Musician bass, pojačala Vox i Marshall.
|
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:35 AM. |