Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   ljuljaj ljuljaj (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=35663)

awacs 03-11-2010 04:46 PM

Re: ljuljaj ljuljaj

Quote:

Originally Posted by LAMPASH (Post 290252)
Ma ebes sada politiku, u ovom trenutku je najbitnija solidarnost i humanost,zabole me tuki za majmune na vlasti!

Tako je.

Pozdrav,

Vasa

Mika Technika 03-11-2010 04:50 PM

pa taj ziro racun su otvorili majmuni sa vlasti! mislis da ce ta sredstva otici tamo gde je receno? taj scenario sam gledao 90ih, a i za kosovo kada se skupljalo, pa ne bih bas bio siguran u te transakcije.

awacs 03-11-2010 04:56 PM

Sticajem okolnosti, jedan moj prijatelj (a i kum) je trenutno gradonačelnik Kraljeva. I vala sam ga ružio kad je rešio da uđe u politiku. I ne garantujem da ga neću ružiti i posle. Ali ovog trenutka nekako uopšte nemam dilemu da li treba biti solidaran ili ne.

Možda kinta ode ko zna gde, a možda i ode tamo gde treba. Ali ako nema kinte... onda GARANTOVANO neće otići tamo gde treba. Možda se vodim nakaradnom logikom, ali to sam samo ja :wink:

Pozdrav,

Vasa

Mika Technika 03-11-2010 05:12 PM

pa bas zbog svega toga ja pitam: gde su pare od drzave? jel im i to mmf brani i ne da? krizna situacija, srbija "nema" daj da jos otmemo od gradjana pa cemo da kazemo kako se malo ko odazvao inicijativi da se pomogne.

meni samo nije jasno kako ih nije sramota. i zasto je ovaj narod toliko glup.

LAMPASH 03-11-2010 05:16 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 290257)
Sticajem okolnosti, jedan moj prijatelj (a i kum) je trenutno gradonačelnik Kraljeva. I vala sam ga ru?io kad je re?io da uđe u politiku. I ne garantujem da ga neću ru?iti i posle. Ali ovog trenutka nekako uop?te nemam dilemu da li treba biti solidaran ili ne.

Mo?da kinta ode ko zna gde, a mo?da i ode tamo gde treba. Ali ako nema kinte... onda GARANTOVANO neće otići tamo gde treba. Mo?da se vodim nakaradnom logikom, ali to sam samo ja :wink:

Pozdrav,

Vasa

Logika ti je potpuno ispravna!
@Mika
Razumem te potpuno,cak verujem da 90% gradjana misli kao i ti, ali kao sto rece Vasa, ako nema kinte nema ni pomoci.Svako od nas da uplati i jedan evro, znaci jako puno ovim nesretnicima.Ako imas neki drugi predlog kako pomoci,onda ok.

Mika Technika 03-11-2010 05:23 PM

Quote:

Originally Posted by LAMPASH (Post 290260)
Logika ti je potpuno ispravna!
@Mika
Razumem te potpuno,cak verujem da 90% gradjana misli kao i ti, ali kao sto rece Vasa, ako nema kinte nema ni pomoci.Svako od nas da uplati i jedan evro, znaci jako puno ovim nesretnicima.Ako imas neki drugi predlog kako pomoci,onda ok.

pa drugi predlog je otici ispred vlade i je*ati im mamu i to lepo svi pametni gradjani da urade, kao na primer sto to francuzi pokusavaju, a mi cekamo samo da se navijaci organizuju umesto svi zajedno. a ako opet budemo cekali 5 oktobar, dotle ni sledeci zemljotres necemo doziveti. nisam kivan na vlast, jer od njih bolje ni ne ocekujes, al sam zato na narod, koji sedi i gleda kako propada sve, a kobajagi svi hoce bolje.

ali koji sarkazam, vlast otvara racun da narod uplati pare!

jos jedan od 2.4 to je vec 32

AudioStorm 03-11-2010 10:28 PM

Quote:

Originally Posted by Mika Technika (Post 290194)
haarp

High Frequency Active Auroral Research Program

Mislis a?:rolleyes:
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden">

AudioStorm 03-11-2010 10:34 PM

Quote:

Originally Posted by Mika Technika (Post 290262)
pa drugi predlog je otici ispred vlade i je*ati im mamu i to lepo svi pametni gradjani da urade, kao na primer sto to francuzi pokusavaju, a mi cekamo samo da se navijaci organizuju umesto svi zajedno. a ako opet budemo cekali 5 oktobar, dotle ni sledeci zemljotres necemo doziveti. nisam kivan na vlast, jer od njih bolje ni ne ocekujes, al sam zato na narod, koji sedi i gleda kako propada sve, a kobajagi svi hoce bolje.

ali koji sarkazam, vlast otvara racun da narod uplati pare!

I ovo si 1000 % U PRAVU!!!!!

<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden">

Mika Technika 03-11-2010 10:35 PM

Quote:

Originally Posted by AudioStorm (Post 290306)
High Frequency Active Auroral Research Program

Mislis a?:rolleyes:

pa to je jedna od mogucnosti, mozda jeste mozda nije, ko ce ga znati.
al gledano sta se sve dogadja sa vremenom, potpuno moguca opcija.

LAMPASH 03-11-2010 10:56 PM

Ni ja ne bih iskljucio HARP, kada vidim sta se desava,zemljotresi odjednom po citavom Balkanu,Turskoj i ko zna gde vise.A i nerviraju me ovi geolozi i seizmolozi sa svojim objasnjenjima,toliko su kontradiktorni i zbog toga ih vise i ne slusam,makar rekli da je sutra Sudnji dan,zabole me.

All times are GMT +1. The time now is 09:58 PM.