![]() |
Re: ljuljaj ljuljaj
Quote:
Pozdrav, Vasa |
pa taj ziro racun su otvorili majmuni sa vlasti! mislis da ce ta sredstva otici tamo gde je receno? taj scenario sam gledao 90ih, a i za kosovo kada se skupljalo, pa ne bih bas bio siguran u te transakcije.
|
Sticajem okolnosti, jedan moj prijatelj (a i kum) je trenutno gradonačelnik Kraljeva. I vala sam ga ružio kad je rešio da uđe u politiku. I ne garantujem da ga neću ružiti i posle. Ali ovog trenutka nekako uopšte nemam dilemu da li treba biti solidaran ili ne.
Možda kinta ode ko zna gde, a možda i ode tamo gde treba. Ali ako nema kinte... onda GARANTOVANO neće otići tamo gde treba. Možda se vodim nakaradnom logikom, ali to sam samo ja :wink: Pozdrav, Vasa |
pa bas zbog svega toga ja pitam: gde su pare od drzave? jel im i to mmf brani i ne da? krizna situacija, srbija "nema" daj da jos otmemo od gradjana pa cemo da kazemo kako se malo ko odazvao inicijativi da se pomogne.
meni samo nije jasno kako ih nije sramota. i zasto je ovaj narod toliko glup. |
Quote:
@Mika Razumem te potpuno,cak verujem da 90% gradjana misli kao i ti, ali kao sto rece Vasa, ako nema kinte nema ni pomoci.Svako od nas da uplati i jedan evro, znaci jako puno ovim nesretnicima.Ako imas neki drugi predlog kako pomoci,onda ok. |
Quote:
ali koji sarkazam, vlast otvara racun da narod uplati pare! jos jedan od 2.4 to je vec 32 |
Quote:
High Frequency Active Auroral Research Program Mislis a?:rolleyes: <input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden"> |
Quote:
I ovo si 1000 % U PRAVU!!!!! <input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden"> |
Quote:
al gledano sta se sve dogadja sa vremenom, potpuno moguca opcija. |
Ni ja ne bih iskljucio HARP, kada vidim sta se desava,zemljotresi odjednom po citavom Balkanu,Turskoj i ko zna gde vise.A i nerviraju me ovi geolozi i seizmolozi sa svojim objasnjenjima,toliko su kontradiktorni i zbog toga ih vise i ne slusam,makar rekli da je sutra Sudnji dan,zabole me.
|
All times are GMT +1. The time now is 09:58 PM. |