![]() |
Re: Mobilne solucije?
Ne smeta ovaj najlon preko vune na zadnje 3 fotografije? Ili se jos ide necim 'tvrdim' preko pa kao nema veze sto 'stopira' vazduh svejedno?
|
... misliš da je najlon?!:)
Nije, to je samo odbljesak zbog fotografiranja i kuta pada sunčevih zraka, optička varka, to je koprena, stvar koja se prekriva preko vrtova, rado se raztrga ali je dosta gusto i svejedno dobro vazdušno propustno da ne treba kvalitetna tkanina nego samo jeftina dekoracijska preko odnosno to je i dodatna zaštita protiv air borne čestica svakojakvih vuna... ... na mjestima gdje nisu prve refleksije bi inače nekako mogao biti najlon, ja ga ne volim... ... odnosno radije kaži važnije stvari; je li ti pomoglo sve to i da li si se sad odlučio što češ?! |
Hehe, kad vidim sliku zakleo bi se da je najlon..:)
Naravno da pomaze! Svakim postom u threadu me naucite necem novom i vrlo sam zahvalan zbog toga!!! |
Imam viziju koliko bih panela kakvih dimenzija i to... Cim mognem cu da probam izraditi prvo manje panele, pa shodno tome kako se budu odvijale stvari cu da vidim sto mi je raditi dalje.
|
Dobro, javi se kad bude ?to novo i poka?i kakve slike kad krene?.
|
Deal. :)
|
S obzirom da sam konacno napravio ramove za superchunksove, panele, skyline diffusor i sl... (saljem slike brzo)
Interesuje me da li neko od vas ima tacne oznake za knauf srbija proizvode tezine 100kg/m3 ili 120kg/m3? Moze i za one jos lakse, evetualno 70-80 kg/m3 za coskove, jer im na sajtu ne pise nista o tome i mijenjali su imena proizvodima cini mi se. Hvala! |
Pozovi ih pa če? dobiti info iz prve ruke.
... nadam se da znaju na pamet ?to tačno proizvode... mo?da če? se iznenaditi... ali nadam se da znaju. |
Quote:
Pa kontaktirao sam ih na mail.. To nisam pomenuo, sorry.. I na nijedno od mojih pitanja nisu konkretno odgovorili, vec mi dali link za site?? Sajt sam naravno predhodno check-irao i tamo nema uvida o zapremini proizvoda. Mozda ti znas za slovenacki tervol oznake, mozda neko od stovarista radi deal sa njima kod mene u cg, mada cisto sumnjam...:( Ranije kad sam gledao svi su nudili knauf-srbija.. Pozdrav |
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=33374
... na drugoj stranici ima? kako je u Srbiji. |
All times are GMT +1. The time now is 11:01 AM. |