![]() |
Re: SAE Belgrade
Quote:
|
Quote:
Joooj, kad ce vise te informacije... P.S +1. Ovoga sam se nagledao kroz ovih 15 godina muzicke skole mozda i previse. Uglavnom ti koji znaju a ne mogu da ti pokazu to rade zato sto nece da ti pokazu. P.P.S E, drago mi je da sam se istripovao onda, ziveo! |
Quote:
@Psionic: Baci pogled na SAE.edu sajt pa vidi cemu te uce. |
Quote:
Ima naravno tamo sve posebno da se uci, ali je pitanje koliko privatnih studija kod nas, ima vise od jednog clana ? Verovatno da producent ne mora da zna kako radi mikrofon, ali mislim da snimatelj vec mora to da zna. Pitanje je samo ko je ko ovde kod nas, u realnim okolnostima ? Tesko da nekome od nasih privatnih studija treba posebno usko profilisani kadar - mozda par televizija, ne znam... 15k evra je mnogo da se da za ta prestizna zvanja koja ovde malo vrede - kao sto Digital rece, mala grupica ce se stvarno naci negde. Znam po studentima sa FDUa (gluma) dodje njih 100 da polaze diplomski (ja im radim kao tonac), a u sezoni od njih glumi negde jedan, mozda ni taj jedan. Slicno je i u ovom slucaju. Bilo kako bilo, svoje sam ja naucio, bar sto se skola tice... Mator sam za zaebancije tog tipa. EDIT: Vidim da se dobija izvesna oprema zajedno sa kursom - macbook. Svejedno je skupo za nas smrtnike! |
Quote:
Quote:
Ne treba preterivati kao sto je slucaj kod nas... prosire ti skolovanje na kraju ne znas nista perfektno. :banghead: pozdrav bogi |
FDU sam svojevremeno kad sam upisivao fax (pre 10 go... (u jbt:shock:)...dina), oshmekao i koliko sam shvatio ljudi su totalno bili posveceni filmu i ulozi tona kao delu filma i vrlo malo toga se odnosi na muzicku produkciju kao zasebnu formu.
SAE... Kao sto rece Vasa, bolje to nego BMW ili Mini Cooper S... Za sad ostajem "tonac - naivac"...! :D |
Quote:
|
Quote:
|
mi od 26 znaci da i ne pokusavamo? :D
|
Quote:
Zato je mjuza i otisla u kurac jer se proizvodi uz picu,kolu i ableton...! :banghead: |
All times are GMT +1. The time now is 03:34 AM. |