Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   SAE (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=147)
-   -   SAE Belgrade (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=34969)

MUzzY 07-10-2010 09:32 PM

Re: SAE Belgrade

U slucaju da vam je promaklo, 21. oktobar ce biti Open day ako sam dobro razumeo novosti na sajtu :)

BTW, nadjoh jednu podugu diskusiju oko SAE (doduse uglavnom oko SAE Amsterdam?) http://www.wiretotheear.com/2008/10/...te-worthwhile/
Cudi me da ovde bas niko ne trazi neke informacie sa strane i komentarise? ...

awacs 08-10-2010 12:53 PM

Quote:

Originally Posted by MUzzY (Post 288364)
Cudi me da ovde bas niko ne trazi neke informacie sa strane i komentarise? ...

Da komentariše - šta? To što su ljudi u jednoj instalaciji nezadovoljni a u drugoj prezadovoljni? Važnije je da se sazna ko će OVDE biti predavači, koja oprema će biti na raspolaganju u studijima za vežbe, takve stvari.

Nije nevažan ni podatak da li će SAE Beograd biti Degree Centre ili ne, te da li postoje dogovori recimo sa domaćim emiterima da priznaju SAE diplomu na konkursima za zapošljavanje.

Kako god bilo, razni ljudi su postavljali takva i slična pitanja ovde, a nisu dobili nijedan odgovor. Amsterdam, London, L.A... su out there, a SAE Beograd je ovde. Na osnovu ovdašnje komunikacije možeš i sam da izvučeš dovoljan broj zaključaka. Ne treba ti Hugh Robjohns da ti objasni šta da činiš.

Pozdrav,

Vasa

MUzzY 08-10-2010 02:41 PM

Pazi, postoje definitivno stvari koje su u krajnjoj liniji cudne ali ako je svako "pametan" za sebe i svoja cetiri zida (i par prijatelja) onda cemu forum?

Postavicu sad jedan topic u drugu sobu posto je ovo ipak SAE deo foruma pa ako imas vremena navrati.

awacs 08-10-2010 06:33 PM

Quote:

Originally Posted by MUzzY (Post 288401)
ali ako je svako "pametan" za sebe i svoja cetiri zida (i par prijatelja) onda cemu forum?

To se i ja pitam, a odgovoriću ti u onoj sobi koju si postavio:

http://www.rumski.com/forum/showthread.php?p=288417

Pozdrav,

Vasa

MUzzY 18-10-2010 04:16 PM

I, ko ide na zurku u Cetvrtak i Open Day za vikend? :)

ptoncev 20-10-2010 07:56 AM

Postovani clanovi,

Zadovoljstvo mi je da vas obavestim da ce se u cetvrtak 21.10.2010 zvanicno otvoriti SAE INSTITUT BEOGRAD. Osnivac i Predsednik SAE Grupe, TOM MISNER zajedno sa top menadzmentom SAE INTERNATIONALa provesce naredna 3 dana u Beogradu kako bi se upoznali sa Beogradom i radom SAE Instituta u Beogradu.

Tim povodom ce se u cetvrtak 21.10.2010 odrzati zurka u klubu NOIR (Trg Republike 5) sa pocetkom od 20h. Svi zainteresovani koji zele da dodju na zurku mogu da se prijave na mail infobelgrade@sae.edu sa naznakom "rumski". Ulaz je moguc samo uz prijavu.

Takodje koristim priliku da najavim prve “SAE BEOGRAD OPEN DAY” dogadjaje koji ce se odrzati 23 i 24. 10 od 12-17h. Ako zelite da vidite gde se nalazi SAE BEOGRAD, kakve su ucionice, studiji, da sretnete profesore, dodjite na prve SAE OPEN DAY u Beogradu. Prijavu za open day saljite na infobelgrade@sae.edu za naznakom “open day”.

Za sve potencijalne studente koji potpisu ugovor za osnovne studije tih dana odobravamo promotivni popust od 20% na sve uplate izvrsene u periodu od 23-30.10.2010.

Cekamo vas 23 i 24 .10. od 12-17h u Cika Ljubinoj 8, 3 sprat.
Za vise informacija 011/2626362

SAE info 22-10-2010 07:41 PM

Dragi clanovi Rumskog ,
sa zadovoljstvom vas obavestavam da je juce,tacno u podne , svecano otvoren Sae Institute Belgrade. U prisustvu ambasadora Velike Britanije , kao i poznatih licnosti iz javnog i kulturnog zivota srpske prestonice , Romy Hawatt, izvrsni direktor Sae International svecano je oznacio pocetak rada SAE Institute Belgrade

SAE info 24-10-2010 08:43 AM

Dragi clanovi Rumskog ,
takodje zelim da Vas obavestim da danas u 12 h pocinje drugi po redu "Open day" u Cika Ljubinoj 8 . Bicemo tu za vas do 17h . Dobrodosli ste!
Dodjite , pogledatje , probajte & pitajte ! :grin:

DaBear 24-10-2010 08:56 AM

Quote:

Originally Posted by SAE info (Post 289448)
Dragi clanovi Rumskog ,
takodje zelim da Vas obavestim da danas u 12 h pocinje drugi po redu "Open day" u Cika Ljubinoj 8 . Bicemo tu za vas do 17h . Dobrodosli ste!
Dodjite , pogledatje , probajte & pitajte ! :grin:

i ? jel bio neko ? Sta ima ? :confused:

MUzzY 24-10-2010 10:31 AM

2 studija, analogni (Logic sw) i digitalni (pro tools, prepoznao sam Genelec monitorce i yamahinu mixetu. Nisam upoznati sa time da bih mogao tacno da vam kazem), brdo mac-ova i jako fin prostor.
Imaju saradnju sa Pink Internacional (praksa ce delom biti u njihovom studiju sa SSL konzolom kao i u njihovom filmskom studiju), Prva TV, b92 i EXIT festivalom (najavili su da ce studenti raditi live setup i snimanje).
Idem danas opet sa drugarom pa cu dodati jos neke informacije. Predavac ce biti gospodin Darko Velickovski. Za ostale ne znam.

All times are GMT +1. The time now is 06:46 PM.