![]() |
Re: Izgradnja mini studija - ideje
Tomycrosound jesli li uopšte čitao stickyje i ovo:
http://www.rumski.com/index.php?cate...01_articleid=7 http://www.rumski.com/index.php?categoryid=24 http://www.rumski.com/index.php?categoryid=32 ???!!! |
Evo... sve sam prebacio u njegov "rodjeni" thread... ne mora bas toliko da se "bacaka" po celom forumu.
Hvala sto si primetio da je on vec imao svoj thread. pozdrav bogi |
Evo da prebacim pitanje iz "tuđe" teme u svoju
Quote:
Quote:
Plahta, jer imam starih plahti pa ne moram kupovat... |
Pa mislim da mo?e? ako nije plahta previ?e nepropusna za vazduh.
A mo?e? i da da? prvi sloj koprene ili tkanine za vrtove (zimska deblja varijanta!... ponekad pod imenom kovrtan, kovrtex i slično... pitaj na odjelu za zimske vrtove u večoj trgovini sa cviječem ili OBI, Bauhaus, Baumax itd.) pa preko vazdu?no propustna dekorativna tkanina po ?elji. |
Quote:
|
ma nema toga kod nas.. samo je upitno da li ju obmotat 2x ili jednom (plahtom).
U mom gradu pa ni ?ire ne mogu jebene (oprostite ?to psujem) daske nać!! Sad sam do?ao na ideju uzet neke ?taflice 3x3 pa spajat po dva okvira, jedan naprijed, jedan iza, a spojit ih nekakvim metalnim pločicama.. Brijem da bi moglo bit dosta klimavo. |
Pa rekao sam ti:
"Pa mislim da mo?e? ako nije plahta previ?e nepropusna za vazduh." |
hehe definiraj "previ?e" :-)
|
evo vako;
pravim absorbere 100x120 2 kom i 100x60 2 kom. "Design" tkaninu sam kupio, za daske prona?ao stolara koji će napravit tj isjeć mi povoljno u UTORAK. Zar vi?e ni?ta ne mo?e bit danas? Kamene vune (tvrde) nema nigdje od 8 ili 10 cm, tako da ću spajat 3x od 3cm da bih dobio 9. Za odvajanje od zida prikovao bih 2 ?taflice po absorberu 5x5 te na njih montirao kukice. Postoji li jednostavnije rije?enje? Mogu li dva ?arafa 8' dr?ati takav jedan absorber? Jednostavne stvari, al ?elim da na kraju sve bude cakumpakum :-) Isto tako, ba? nigdje nisam prona?ao onaj detalj oko savijanja ukrasne tkanine po rubovima, to nikako ne mo?e bit savr?eno ravno? Puno mi je odvajat absorber od zida 9cm, pa me interesira igra li veliku ulogu tih 4cm? A ?to se plahti tiče, neke mi lako propu?taju zrak, njih ću motati 2x, neke te?e, njih ću jednom. Nadam se da neće niko umrt. :shock: Ako ima zainteresiranih, prilo?im i slike how to do :-) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
pa sa njima pokri malim eksercicima Quote:
Quote:
Quote:
Po pitanju rama imas thread sa mog foruma "pravljenje rama za platno - korisno za panele" u pitanju je slikarka i ram je za slikarsko platno ali je tehnologija izrade vrlo slicna. pozdrav bogi |
All times are GMT +1. The time now is 01:12 PM. |