![]() |
Re: pro tools hd hardware emulation?
au, mozda ti je do verzije Hackintosha.... nem pojma s tim budzevima, nek se javi neko kompetentniji :)
|
Pomagajte ljudi.Nisam nikada koristio protools pa reko da i ja probam to cudo.E sad instalacija prodje bez problema i onaj emulator isto,ali kada pokrenem program izbaci mi "REQUIRED SOFTWARE EXTENSION ARE MISING". Sta da radim?
|
Kliknes OK i odvede te na download site.
|
To sam skuzio samo sto ima jedan problem.Na kompu u studiju nemam internet.Da li postoji mogucnost da negdje vidim sta mu fali,pa da to posebno skinem?
|
e ljudi pa mozda i mene to zeza?? isto na muzickom kompu nemam internet ne sapjam tu nikad?? znaci jel treba internet za to??
|
ne zeza te to. interlok ekstenzije su samo za security pluginova, a ne za dae environment.
|
Quote:
|
bem' ga ljudi nemam pojma hehe iskreno.. sve se trudim pratit ta upustva i uvek sam sve uspeo al desi se greska i iskusnim hehe :) evo sad instaliram ponovo mac osx 10.5.6 .. pa cemo vidimo.. na cistom hoce li.. i gde greska.. iii ako moze ko da mi posalje u inbox link.. koji da skinem proveren dvd novijeg OS X ? ja nemam nista novije od tog iPc 10.5.6.. eto hvala
|
imao isti problem i kliknuo na OK i on otvorio praznu stranicu na safariju (posto isto nemam NET) a nastavio da dize PT i sve lepo otvorio i sve sljaka
|
znaci sve radi kako treba?
Izasao je i patch koji popravlja to "krckanje" i jos nesto...jel neko stavio i to? Mene najvise zanima stabilnost i broj kanala... itd.. jer me smara kad donesem kuci neki miks i onda na LE nemogu da otvorim ceo session (pola kanala nece da svira - nema glasova itd...) ajde neka javi neko ko je lepo sve probao (i zna kako to radi kod prave verzije),,.. |
All times are GMT +1. The time now is 09:03 PM. |