![]() |
Re: Vreme reverberacije (RT60) u kontrolnim sobama
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ne razumem prvo ga zakljucas ..pa onda napravis drugi thread u koji se ukljucim,pa onda vratis deo tog thread-a u prvobitni koji je bio zakljucan pa ga onda odkljucas pa sada opet pretis da ces da ga zakljucas.:confused: Stvarno ne razumem zasto si zkljucavao thread a sada stvarno ne razumem zasto si ga odkljucao? |
Quote:
Drugi thread (ovaj u kome pisemo) u koji si se ukljucio nije bio namenjen za iskustva u sredjivanju akustike tvoje sobe, nego se tice generalne debate o vremenu reverberacije sto je inace odlika svake zatvorene prostorije, akusticki sredjene ili ne, tvoje ili ne. U tom threadu nisi svojom tematikom doprineo ni na koji nacin u razumevanju i pojasnjavanju pojma "vreme reverberacije", koje bi pomoglo ostalim clanovima, nego se diskutovalo o svemu i svacemu sto (ti) mislis da je bitno za tvoju sobu. Prosli put je tvoj thread zakljucan zbog prepucavanja, prepucavanje je sada okoncano, ako se ponovo nastavi, zakljucacu thread opet... sto je inace legitiman nacin zavrsetka neke diskusije kada dalja razmena poruka ne doprinosi istoj. Inace, thread nisam pretio da cu da zakljucam, nego sam te radoznalo pitao sta bi ti zeleo, da li ipak da ga zakljucam, (posto ti je izgleda zasmetalo sto je sad otkljucan) ... i uveravam te da ga ne bi ponovo zakljucao cak i da si mi rekao da zelis da ostane zekljucan. Inace sam ga otkljucao da bi mogao da nastavis da pises ako zelis... nadam se da sam jasno napisao. |
All times are GMT +1. The time now is 07:34 PM. |