Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Produkcija - Tehnike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Avatar - Pro Tools - muzika - VIDEO (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=33195)

markooo 17-03-2010 07:28 AM

Re: Avatar - Pro Tools - muzika - VIDEO

Da istina je nalazi se ali po nekom mom misljenju vi?e se isplati dati pare za neku drugu karticu i raditi u npr. Logicu nego u PT.

Btw postoji nacin da se dobije ADC a to je da se kupi od UAD-a neka kartica i stavi u racunar, tada PT dobije ADC od UAD koji racuna kasnjenje svih pluginova. Tako da se dobije HD za vrlo male pare. :grin:

Bockie 17-03-2010 11:01 AM

Quote:

Ne bih da se igram sa pogadjanjem prave matichne,chipseta,fw-a i ostalih gluposti za kompatibilnost sa Windows-om
Ja imam mini na PC i radi k'o Doxa...

Quote:

Originally Posted by markooo (Post 274303)
Btw postoji nacin da se dobije ADC a to je da se kupi od UAD-a neka kartica i stavi u racunar, tada PT dobije ADC od UAD koji racuna kasnjenje svih pluginova. Tako da se dobije HD za vrlo male pare. :grin:

Nije bas da se dobije,mora da se kupi i ne znam koliko bas skroz sam racuna...
Onaj mali koji se dobije free rucno namestas...

DaBear 17-03-2010 11:07 AM

Quote:

Da istina je nalazi se ali po nekom mom misljenju vi?e se isplati dati pare za neku drugu karticu i raditi u npr. Logicu nego u PT.

eh...da je samo to (ADC) razlika izmedju HD i LE !!??:shock:

Elf 17-03-2010 12:30 PM

Quote:

Imam ja FF400 za Logic...A ne zhelim za sada da bacam pare za bolji LE interface jer kao shto sam pomenu,hocju da nauchim shto bolje da radim u njemu...A lako cu da posle uzmem neki bolji.

@Big Bockie

A dobro,inache cju uzeti MAC zbog Logica... :) Mozhda se na kraju i prebacim skroz na njega...

Bockie 17-03-2010 12:34 PM

Logic je do yaya...!

kejkz 17-03-2010 12:53 PM

Ako je logic do jaja, sta li je tek ispod? ;)

Bockie 17-03-2010 01:20 PM

Jes' da kazem, pa da me Moritz ubije...

:D

kejkz 17-03-2010 02:32 PM

:rotfl:

Bockie 18-03-2010 12:40 PM

Ehehe...:D

Moritz 18-03-2010 12:45 PM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 274325)
Jes' da kazem, pa da me Moritz ubije...

:D

Nece, nece...sam si se ubio :grin: .....

Bas sam skoro video neki slogan na jednom forumu, i ide nesto kao " Slow Tools For Fools ..." :rotfl::rotfl::rotfl:

All times are GMT +1. The time now is 09:39 PM.