![]() |
Re: Koje sluske za svakodnevno slusanje muzike ?
Moj predlog ti je shure scl5, ja ih imam i koristim ih za monitoring uzivo, perfektno dihtuju i ne moras uopste mnogo da ih pojacavas da bi cuo muziku http://www.earphonesolutions.com/she5easaassh.html
|
Quote:
That's my boy.God bless you :D:da: A koja je razlika izmedju otvorenog i zatvorenog tipa ??Pa prvenstveno bi ih uzimao za slusanje jer imam kod kuce monitore tako da mi nece trebati ..Jos ako su te otvorenog tipa jeftinije,ide mi u prilog jer iovako stekam pare za zvucnu .. |
eto svi srećni. Mi se israli, Sloba opet naravno ispao pametan i car, a uglješa može na miru da se otvori za Sony i dugoročno gledano, izgubi svoj mladi lepi sluh.
Ejmeen ! |
Quote:
|
Quote:
nego ova ekipa gore me ubedila da batalim svoj mp4 i svoje nove lepe panasonic slusalice... a sad mi je i drago sto sam ortaku dao prastare hitachi HD...:wink: |
hahah koja diskusija :)
Ma dajte, to bi vec bilo gluvih na svakom cosku... Umereno koriscenje slusalica, slusanje na nekoj normalnoj glasnoci i nema panike. U prevozu koristim sluske skoro svakodnevno, po nekih 20-30minuta i nemam problema sa sluhom ali naravno ne trudim se da eliminisem okolne zvukove time sto cu odvaliti volume na playeru.. Istina je, dok sam mahom kuci radio, bio sam u stanju aktivno da radim na slusalicama i po 5-6 sati dnevno...e tu vec dolazi do zamaranja usiju i onoga sto je neko vec pomenuo "pritisak u glavi"....sreca, to nije dugo trajalo a sluh me za sada sluzi odlicno :) Sve u svemu, nece nikome usi otpasti ako umereno bude slusao muziku na sluskama... pozzz |
Ako želite vrhunski zvuk preporučujem definitivno Bose In-Ear ! Imam ih i sam i prezadovoljan sam, totalna ludnica od zvuka - pozitiva naravno !
Inače i ovo što kažu kolege, noise cancellation je jaaakooo poželjno ako si možete priuštiti. Imam u vlasništvu Audio Technica Noise Cancellation slušalice i mogu reći samo da je to nebo i zemlja u usporedbi sa ostalim slušalicama pri slušanju glazbe i čak miksanju u studiu. Inače probao sam i Bose Noise Cancellation i kad ću imati novaca odmah kupujem - po meni one su sam vrh ponude u toj sferi ! Pozz svima ! |
Ako ?elite vrhunski zvuk preporučujem definitivno Bose In-Ear ! Imam ih i sam i prezadovoljan sam, totalna ludnica od zvuka - pozitiva naravno !
Inače i ovo ?to ka?u kolege, noise cancellation je jaaakooo po?eljno ako si mo?ete priu?titi. Imam u vlasni?tvu Audio Technica Noise Cancellation slu?alice i mogu reći samo da je to nebo i zemlja u usporedbi sa ostalim slu?alicama pri slu?anju glazbe i čak miksanju u studiu. Inače probao sam i Bose Noise Cancellation i kad ću imati novaca odmah kupujem - po meni one su sam vrh ponude u toj sferi ! Pozz svima ! |
All times are GMT +1. The time now is 11:05 AM. |