![]() |
Re: Lexicon PCM Native Reverb
Mnogo dobrih izdanja u zadnje vreme...
Lex,SPL,Softube,Abbey:shock: |
Da. Neznam sta im je :)
|
Quote:
|
Quote:
To koliko je iskoristivo je opet upitno... naravno da je ako se igra? s softwerom, ali mislim da je i TC PWCore DVR2 ili VSS3 kudikamo iskoristiviji, iako su software-ski izvađene i zapakirane u VSTPlug in (s powercore-om). Nisam slu?ao original TC 6000, ali u TC Powercore 6000 pluginovima ne čujem "jeftine" krajeve kao u Lexiconu plugin verziji... |
Quote:
|
Quote:
Ima nekoliko dobrih preseta, ali daleko od toga da svi kidaju i da su zasenili svaki verb do sada |
Quote:
Mozda probam preko VMWAre Fusiona pa javim. |
Quote:
|
Ako Ivan (koji i nije bas pocetnik) nije zalio izdvojiti jedan radni dan da bi pravio uporedne testove i dokazao da (ipak) postoji razlika, to nesto govori. Sama cinjenica da je software verzija vrijedna poredjenja sa hardverskim burazerom daje veliki optimizam ljudima koji jos ne cuju te nijanse i zasad nemaju ambiciju da zarade tu dodatnu veliku kolicinu novca. A ruku na srce, ni cijena ovog plug-a nije maciji kasalj...
|
Quote:
Meni je i dalje 2C Aether najbolji algoritamski reverb uopsteno, odnosno, najbolje sluzi mojim potrebama..Kod lexicona mi se najvise svidja hall algoritam, ali sto se tice plate algoritma (za perkusije), tu mi je najbolji Classic Studio Reverb Plate od IK Multimedia. To je moje subjektivno misljenje .. Pozdrav .. |
All times are GMT +1. The time now is 03:02 AM. |