![]() |
Re: Novi beat-ovi / aka U "Serbian" stilu ..NOT !!
Quote:
|
Quote:
To ovaj Jon ?? http://www.youtube.com/watch?v=xC03h...eature=channel Ovom liku ja umirem.Stojan ne moze da mu ni prismrdi :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Posebno ovom klipu http://www.youtube.com/watch?v=AE4zF...eature=channel |
@ Ugljesa....jel ti mozda nije palo na pamet da klip na YouTjubu moze i
da ima humoristicni faktor?? Tipa - neko vidi nesto mnogo smesno i glupo i odma prosledi ekipi u fazonu "e, vidi ovo !! Ludilo !!!"... I tako moze da se nabije 100.000 gledanja..? a? A sto ne radi ? Pa nista ne valja....!! Prosto i jasno ! Pesma (ha! pesma...hmmm ne radi, nema je...) a to sti ima par trendy zvukova, nije dosta... |
Quote:
Ja licno to ne slusam i takodje smatram da je glupo. Meni cak nije ni duhovito. ALI, decko je osetio sta prolazi kod ljudi i radi to. Nastupa, verovatno zaradjuje i neke pare od toga i sta ga briga. Kod nas to prolazi, verovali ili ne. Mozete da napravite najbolju pesmu ali neko sa mnogo primitivnijom ce vas oduvati jer narod voli to da slusa. Kad su ovo izbacili, mene su sto puta raznorazni likovi pitali: "E, jel si cuo sto je Stojan sa Xenijom odradio pesmu? Ubija!". @Jan: Jon Lajoie je bre car, nemoj ga porediti sa ovim nasim zvrndovima! :) |
Quote:
|
Quote:
Hocu da kazem da Stojana ne mozemo svrstati u pevacha, ili repera ili sta god, jedino gde moze da se svrsta je zabavljach, a John Lajoie je bilo prvo sto mi je palo na pamet da je slicna forma...Nisam hteo da ih poredim u fazonu Stojan je dobar ko John nego to je to...Nije muzika nego comedy... @Tribal: Koliko znam nastupa i zaradjuje. Neretko puni i po 1000 ljudi. Chak sam bio i gledao neki klip na youtjubu gde se ribe skidaju uz Bichuj me Stojane na njegovom performansu, i mislim da je Zagreb u pitanju bio, ne drzi me za rech Edit: Kad pogledas i John prica "I wanna have sex with your vagina", a ovaj "Cuti i pusi". meni to dodje na isto :) hahah Obojica se sprdaju... S tim sto je John bas ono comedian |
Quote:
Mada sve nesto imam osecaj da ce zavrsiti kao SouljaBOy.Svi ga pljuvali Snoop,Chingy,Ice Cube ,, i svi zivi sa interneta.Naravno uvek je kao i MC stojan imao svoje fanove.Kad ono sada evo njega saradnja sa Jim Jonsin/om slavnim producentom,50cent bleji sa njim " KAO " 8-) ,druzi se sa Bow Wow,nenormalno uspesan rmx "turn my swag on" itd . . Pljuvase svi po njemu a on sada bleji sa facama.:) E to ti je zivot.Videcemo,mozda i Mc stojan ove godine napravi duet sa BS,Marchelom,izmisli neki svoj ples Ala Crank That itd hahahahaha :rotfl::rotfl::rotfl: |
Quote:
EDIT: Stojan je provalio foru i raid ono sto narod na ovim podrucjima zeli da cuje... |
Quote:
Soulja boy off in this hoe Watch me crank it Watch me roll Watch me crank that soulja boy Then super man that hoe Now watch me youuuuuuu :D:D:rotfl::rotfl::rotfl: |
All times are GMT +1. The time now is 09:59 PM. |