Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Novi beat-ovi / aka U "Serbian" stilu ..NOT !! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=32291)

Jan 12-01-2010 07:56 PM

Re: Novi beat-ovi / aka U "Serbian" stilu ..NOT !!

Quote:

Originally Posted by ugljesa (Post 269077)
Pa ne bih bas svrstao ovo u tu kategoriju.

Btw sad me podseti za AMI G.Verovatno znas za onu njegovu stvar "Zmija/Zaba" sa Slavicom Cukteras.Veruj ti meni,ni manje ni vise nego kad se to pustalo po klubovima jedno vreme!!!!

Ja sam bio zabeknut kad sam cuo sta pojedini Dj pustaju :shock::shock: !!!!

A za MC Stojana hmmm sta reci.Ja nisam prvo mogao da verujem kad sam video u kakvom se on izdanju pojavio sa Ksenijom ( nije da velicam Kseniju nego pricam o tome do pre neki dan bio je u fazonu sprdnje slama,ribice,bicuj me,a repovanje katastrofa ako je uopste repovao to ) ,sto rece Da Bear metalic jasa,cvidze ovo ono 8-)8-):grin::grin: hahaha.:)

Meni i dalje ne ide u glavu kako je on uopste dosao u konktakt sa Ksenijom.Ja sam tu njegovu pricu "bicuj me"shvatio ka sprdnju preko midi melodije na mobilnim telefonima da bi se narod malo nasmejao i nista vise.

Medjutim video ja jos i plakate Mc Stojan vs Juicy -rap battle,pa Ksenija sad ovo ono.Eto nama srpske verzije Soulja boy-a :):):).

YOUUUUUUUUUUUUUU :D :rotfl::rotfl::rotfl:

On to sad i radi, niti repuje niti peva, sprda se, sa tekstovima koji su realno sprdachina sexy cool, full full... A ljudi se pale na njegovo sprdanje, ko sto se pale i na Oskarovo sprdanje, i na milion drugih sprdanja...Takve stvari u "funny klip" formi prolaze u Srbiji...Ja ne cujem kvalitet u ovoj pesmi, muzicko-tekstualni, bez napada na Stojana koji je definitivno dobar zabavljach, u smislu ima smesne izjave poput John Lajoie-a...

ugljesa 12-01-2010 08:35 PM

Quote:

Originally Posted by Jan (Post 269081)
On to sad i radi, niti repuje niti peva, sprda se, sa tekstovima koji su realno sprdachina sexy cool, full full... A ljudi se pale na njegovo sprdanje, ko sto se pale i na Oskarovo sprdanje, i na milion drugih sprdanja...Takve stvari u "funny klip" formi prolaze u Srbiji...Ja ne cujem kvalitet u ovoj pesmi, muzicko-tekstualni, bez napada na Stojana koji je definitivno dobar zabavljach, u smislu ima smesne izjave poput John Lajoie-a...

To ovaj Jon ??
http://www.youtube.com/watch?v=xC03h...eature=channel

Ovom liku ja umirem.Stojan ne moze da mu ni prismrdi :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
Posebno ovom klipu http://www.youtube.com/watch?v=AE4zF...eature=channel

DaBear 12-01-2010 09:39 PM

@ Ugljesa....jel ti mozda nije palo na pamet da klip na YouTjubu moze i
da ima humoristicni faktor??
Tipa - neko vidi nesto mnogo smesno i glupo i odma prosledi ekipi u fazonu "e, vidi ovo !! Ludilo !!!"...
I tako moze da se nabije 100.000 gledanja..? a?

A sto ne radi ? Pa nista ne valja....!! Prosto i jasno ! Pesma (ha! pesma...hmmm ne radi, nema je...) a to sti ima par trendy zvukova, nije dosta...

Tribal_kg 12-01-2010 10:09 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 269090)
@ Ugljesa....jel ti mozda nije palo na pamet da klip na YouTjubu moze i
da ima humoristicni faktor??
Tipa - neko vidi nesto mnogo smesno i glupo i odma prosledi ekipi u fazonu "e, vidi ovo !! Ludilo !!!"...
I tako moze da se nabije 100.000 gledanja..? a?

A sto ne radi ? Pa nista ne valja....!! Prosto i jasno ! Pesma (ha! pesma...hmmm ne radi, nema je...) a to sti ima par trendy zvukova, nije dosta...

Jan je lepo objasnio. Doticni Stojan je dobar zabavljac. Svoju "popularnost" je stekao pesmom za koju je matrica zvucala kao obican midi fajl na sound blasteru. :) On jednostavno radi ono sto ljudi vole da slusaju. Ta njegova pesma "Bichuj me" (ili kako vec se zove) je bila veliki "hit" u smislu da je svaka druga osoba imala na mobilnom telefonu i da ste svuda mogli da cujete reci iz pesme.

Ja licno to ne slusam i takodje smatram da je glupo. Meni cak nije ni duhovito. ALI, decko je osetio sta prolazi kod ljudi i radi to. Nastupa, verovatno zaradjuje i neke pare od toga i sta ga briga.

Kod nas to prolazi, verovali ili ne. Mozete da napravite najbolju pesmu ali neko sa mnogo primitivnijom ce vas oduvati jer narod voli to da slusa. Kad su ovo izbacili, mene su sto puta raznorazni likovi pitali: "E, jel si cuo sto je Stojan sa Xenijom odradio pesmu? Ubija!".

@Jan: Jon Lajoie je bre car, nemoj ga porediti sa ovim nasim zvrndovima! :)

zlobisha 12-01-2010 10:59 PM

Quote:

Originally Posted by Jan (Post 269081)
Stojana koji je definitivno dobar zabavljach, u smislu ima smesne izjave poput John Lajoie-a...

Do not! nikada porediti jednog kvalitetnog zabavljača sa idejom i vizijom i jednog konja kojeg je narod prihvatio za zabavljača...

Jan 12-01-2010 11:18 PM

Quote:

Originally Posted by zlobisha (Post 269096)
Do not! nikada porediti jednog kvalitetnog zabavljača sa idejom i vizijom i jednog konja kojeg je narod prihvatio za zabavljača...

Hocu da kazem da Stojana ne mozemo svrstati u pevacha, ili repera ili sta god, jedino gde moze da se svrsta je zabavljach, a John Lajoie je bilo prvo sto mi je palo na pamet da je slicna forma...Nisam hteo da ih poredim u fazonu Stojan je dobar ko John nego to je to...Nije muzika nego comedy...

@Tribal: Koliko znam nastupa i zaradjuje. Neretko puni i po 1000 ljudi. Chak sam bio i gledao neki klip na youtjubu gde se ribe skidaju uz Bichuj me Stojane na njegovom performansu, i mislim da je Zagreb u pitanju bio, ne drzi me za rech

Edit: Kad pogledas i John prica "I wanna have sex with your vagina", a ovaj "Cuti i pusi". meni to dodje na isto :) hahah Obojica se sprdaju... S tim sto je John bas ono comedian

ugljesa 13-01-2010 12:12 AM

Quote:

Originally Posted by Jan (Post 269098)
Hocu da kazem da Stojana ne mozemo svrstati u pevacha, ili repera ili sta god, jedino gde moze da se svrsta je zabavljach, a John Lajoie je bilo prvo sto mi je palo na pamet da je slicna forma...Nisam hteo da ih poredim u fazonu Stojan je dobar ko John nego to je to...Nije muzika nego comedy...

@Tribal: Koliko znam nastupa i zaradjuje. Neretko puni i po 1000 ljudi. Chak sam bio i gledao neki klip na youtjubu gde se ribe skidaju uz Bichuj me Stojane na njegovom performansu, i mislim da je Zagreb u pitanju bio, ne drzi me za rech

Edit: Kad pogledas i John prica "I wanna have sex with your vagina", a ovaj "Cuti i pusi". meni to dodje na isto :) hahah Obojica se sprdaju... S tim sto je John bas ono comedian

Ja sam bas pogledao njegovu myspace stranicu.Ono sto sam video nesto malo ne lici mi na ozbiljno (na racun ozbiljnog repera),fazon skidanje,ludilo ovo ono.Ali da stoji da se koliko toliko progurao,progurao se . .Pa samo pogledaj na njegovoj stranici comentare "care najaci si/brate moze neka saradnja/extra su ti pesme,samo napred"itd .Ako ovako nastavi nece daleko dogurati . .

Mada sve nesto imam osecaj da ce zavrsiti kao SouljaBOy.Svi ga pljuvali Snoop,Chingy,Ice Cube ,, i svi zivi sa interneta.Naravno uvek je kao i MC stojan imao svoje fanove.Kad ono sada evo njega saradnja sa Jim Jonsin/om slavnim producentom,50cent bleji sa njim " KAO " 8-) ,druzi se sa Bow Wow,nenormalno uspesan rmx "turn my swag on" itd . .

Pljuvase svi po njemu a on sada bleji sa facama.:)
E to ti je zivot.Videcemo,mozda i Mc stojan ove godine napravi duet sa BS,Marchelom,izmisli neki svoj ples Ala Crank That itd hahahahaha :rotfl::rotfl::rotfl:

Jan 13-01-2010 01:30 AM

Quote:

Originally Posted by ugljesa (Post 269100)
Ja sam bas pogledao njegovu myspace stranicu.Ono sto sam video nesto malo ne lici mi na ozbiljno (na racun ozbiljnog repera),fazon skidanje,ludilo ovo ono.Ali da stoji da se koliko toliko progurao,progurao se . .Pa samo pogledaj na njegovoj stranici comentare "care najaci si/brate moze neka saradnja/extra su ti pesme,samo napred"itd .Ako ovako nastavi nece daleko dogurati . .

Mada sve nesto imam osecaj da ce zavrsiti kao SouljaBOy.Svi ga pljuvali Snoop,Chingy,Ice Cube ,, i svi zivi sa interneta.Naravno uvek je kao i MC stojan imao svoje fanove.Kad ono sada evo njega saradnja sa Jim Jonsin/om slavnim producentom,50cent bleji sa njim " KAO " 8-) ,druzi se sa Bow Wow,nenormalno uspesan rmx "turn my swag on" itd . .

Pljuvase svi po njemu a on sada bleji sa facama.:)
E to ti je zivot.Videcemo,mozda i Mc stojan ove godine napravi duet sa BS,Marchelom,izmisli neki svoj ples Ala Crank That itd hahahahaha :rotfl::rotfl::rotfl:

Isto pisu i Generalu Two-u, ako si cuo za njega...Nema to veze...
EDIT: Stojan je provalio foru i raid ono sto narod na ovim podrucjima zeli da cuje...

ugljesa 13-01-2010 07:33 AM

Quote:

Originally Posted by Jan (Post 269101)
Isto pisu i Generalu Two-u, ako si cuo za njega...Nema to veze...
EDIT: Stojan je provalio foru i raid ono sto narod na ovim podrucjima zeli da cuje...

Znaci

Soulja boy off in this hoe
Watch me crank it
Watch me roll
Watch me crank that soulja boy
Then super man that hoe
Now watch me youuuuuuu :D:D:rotfl::rotfl::rotfl:

All times are GMT +1. The time now is 09:59 PM.