Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Mo?emo li mi ovo? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=31924)

Bockie 06-01-2010 04:52 PM

Re: Mo?emo li mi ovo?

Quote:

Pa i da se napravi (recimo platili ministri debele pare, doveli smo programere da odrade posao, snimili izeditovali..)
KO CE TO DA IZDA?
Pa i da izda neko - KO CE TO DA KUPI ??? I ZASTO? I ZBOG CEGA?
Da li BBC (ili bilo koji javni servis) kao jedan od vodecih uradi i ulozi novac iskljucivo u komercijalna izdanja?!?!? Pa sad bi Englezi za dorucak slusali neko komercijano smece...ili uz caj...

Ne znam zasto tako srcano shvatas jednu neobaveznu usputnu politicko kulturnu stvar...

Dobro , eto treba nas zabetonirati i zakljucati,rasterati sve i dovesti B.Spears...:D

Igor 06-01-2010 06:25 PM

Kako sam mogao zaboraviti...
Gusle - drevni brazilski instrument!:da:
Nego, ?ta mislite da se umesto ove finansijski-nepopularne ezoterije upustimo u ne?to ?to je daleko primerenije kulturolo?kom kodu zemlje u kojoj ?ivimo...
Da, naravno, shodno pojedinačnim mogućnostima, ovde na Rumskom sakupimo za jedno dva do tri polovna diktafona, pa da odemo na pančevački buvljak ili novosadadski Najlon i tamo kupimo te sirotinjske sprave.
Onda ćemo jedni drugima (na nekom mirnom mestu) da lupamo čvrge, pri čemu bi se podelili u grupe: jedni da kokaju, drugi da snimaju. A onda obrnuto...
I na kraju, kada nam kolekcija tupih zvukova popuni i?vakane mikro-kasete, predla?em da odemo u neki "nezavisni" radnički sindikat i njegovom rukovodstvu objasnimo kako bi izdavanje sempl-cd-a sa dotičnom tematikom imao dobar odjek u javnosti, jer simbolikom svoje ideje i duboko-intelektualnim zaključcima okreće bogate ka siroma?nima, a siroma?ne kura?i da izdr?e dok im u paketima humanitarne pomoći ne stignu novi demo-kontigenti semplova frule Bore Dugića u izdanju "Зиро ЂИ". :rolleyes:

vasko 06-01-2010 07:24 PM

za pocetak sempluj velju ilica kako zvace jagnje na 24 bita :da:

DaBear 06-01-2010 07:39 PM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 268563)
Da li BBC (ili bilo koji javni servis) kao jedan od vodecih uradi i ulozi novac iskljucivo u komercijalna izdanja?!?!? Pa sad bi Englezi za dorucak slusali neko komercijano smece...ili uz caj...

Ne znam zasto tako srcano shvatas jednu neobaveznu usputnu politicko kulturnu stvar...

Dobro , eto treba nas zabetonirati i zakljucati,rasterati sve i dovesti B.Spears...:D

ha ha ...pa ni ovi u BBC-ju nisu sisali vesla!! Tamo se oko svake potrosene funte vode sastanci i sednice o tome koliko je to dobro za pretplatnike i sam BBC. Valjda zbog toga njihov komplet od 40CD-a sa (starim) sounde fektoma kosta $500...nije besplatan..(mislim, posto je "javni servis" ko sto ti reche..)

Ljudi, imate pogresno misljenje i stav i ne poznajete stvari o kojima pricate.
SVE SE GLEDA KROZ NOVAC !! (koliko je potroseno / hoce i se vratiti / hoce li zaraditi / jel treba uopste da se radi itd itd itd)

Tako se NE RASIPAJU PARE i VREME na GLUPOSTI !!!

Alo ?

Igor 06-01-2010 08:11 PM

Ma čoveče!!!
Potrebne su nove ideje, a ne ne?to ?to ćemo vaditi iz naftalina.
Велју Илицха svi ozbiljni kolekcionari misli i dela velikana u patrio-audio-formatu poput mene, verujem da već imaju. I to je nekako, kako bih ti rek'o, suvi?e moderno. Ne pa?e uz po?ećereni kupus kojim će фрикови ?irom Balkana nadoknađivati vitzamin W, izgubljen u znoju i dimu klubova, tokom novogodi?njih сеш'на.
Daj ne?to originalnije...
I mani se politike, vidi? i sam dokle nas je dovela.
Do prosjačkog ?tapa...

...petlje da i?ta uradimo u suprotnom pravcu kojim se ovaj novcem zadojeni svet kreće.

serbianzoro 07-01-2010 02:40 AM

Igore,podrzavam te u potpunosti!!!U Beogradu samo ima cini mi se 35000 miliona hiljada studija i koliko vidim ubise se svi od posla tako da ce cena uskoro bito oko 2,5 evra po pesmi,a vlasnici istih se obogatise,ali juce!!!Ima prostora za tako nesto i te kako!!!Samo sto sitne duse pre bi da uzmu i 2,5 evra nego da urade nesto sto je novo,originalno,da se zezaju i sete kako je biti entuzijasta koji nema nista od opreme i snima demose na atariju.

Ukrali su nam sljivovicu ljudi,magnifico koji je slovenac snimio prvi pesmu o kosovskom boju,bregu necu ni da pominjem koji je pokupio i prodao sve sto mi nismo hteli a sad ga pljujemo,sabana bajramovica koji je morao da skikne kao slepac da bi smo se okrenuli i videli sta se desilo itd,itd ima primera u nedogled zato brate igore svaka cast na ideji,a kad bugari budu snimili gusle i prodali bice oni budale!!!Uberschal je vec uradio balkan beats koji se lepo prodaje a 80% fraza koje sam cuo su sa nasih prostora ili okoline,svabine nisu,a svabi pare odose,jos jednom svaka cast!!!

Igor 07-01-2010 08:23 AM

Hvala najlep?e!
Dajem časnu elektro-pionirsku reć da ću i ubuduće marljivo raditi, čak i sa zadovoljstvom sebi skakati za vrat!

Geronimo 07-01-2010 10:15 AM

Nije tacno da se ajvar ne prodaje preko. Ko ti je to rekao ?

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 268365)
Alo? Sampling library / CD = "Nacionalno Blago" ??

Ima dovoljno MUZIKE koja se racuna kao nacionalno blago...
Pa i taj Ajvar se ne prodaje nesto mnogo preko! (Ja ga obozavam) ali na primer Englezima je :shock::confused:..plus jako im je ! Uprzene paprike..!
I hrana i pice (cast izuzetcima) a i muzika su nam "mnogo jakog ukusa" za neki veliki izvoz...

silicon science 07-01-2010 10:31 AM

Quote:

Originally Posted by Geronimo (Post 268611)
Nije tacno da se ajvar ne prodaje preko. Ko ti je to rekao ?

Ovo je Monty Python forum, a ne Rumski LOL :rotfl::rotfl::rotfl:
A jer ima chwarci i kawurma vi mene kazite?

Igor 07-01-2010 11:36 AM

Ima, ima, sto posto...
Jedino ?to će? po taj ravničarski specijalitet uskoro morati da hita? u neke височије krajeve, 'na?...
Ali, bez brige... ...odnos snaga 'з дис...
Mis'im, mi smo u odnosu na njih odavno fulali kada je reč o proizvodnji tih, jel' tako, "masnih" semplova.

P.S.

Sorry mattory zbog ovog mi... ...njih...
Лоук'л стајла брајла!

All times are GMT +1. The time now is 02:30 PM.