![]() |
Re: Gitarsko pojacalo
Za pop,narodnjake i ostale komercijalne zezanicije POD XT i vozi
|
Quote:
|
Quote:
Skoro sam cuo blade telecastera u fender twin delux, drajv preko ts9... a-u-h! Kakv zvuk za pop, poprock i sl. ... |
Quote:
Koje bolje pojačalo dobro radi sa neozbiljnim instrumentom? :wink: Quote:
Za?to ako ne ?eli?? Kakve to veze ima? ?ta ako hoće? metal muff ispred? :) |
Pa dobro, znas valjda na sta msilim. Nisam sigurno mislio da ubodes nekog loseg squiera i ocekujes cudo.
metal muff necu ni u kakvoj kombinaciji :D zmulj, zmulj, zmulj :) meni bar ... ts9 zato sto mozes dosta da kontrolises ton. Cist boost (mada je za to bb preamp mnogo bolja opcija) ili malo drajva, ili mnogo drajva :) ili vise prezesa, vise masti mozda ... itd. itd. |
Meni je ovaj fender zakon http://www.mitros-music.com/products..._Rod_Deluxe/4/
A za bas gitare Italijanski Mark Bass http://www.mitros-music.com/products...ss_Minimark/1/ |
Quote:
Jel trebam ovo komentirati? Ma nije ni bitno, uostalom... :wink: |
Quote:
Za dobar deo produkcije ne treba ni?ta bolje, mo?da se mo?e dodati i "na?alost". Quote:
|
pa da,da otvori pojacalo i kao high-pass/low-pass
|
[QUOTE]
Quote:
Ma u današnje vrijeme, kada čak i free pluginovi super zvuče može bilo što koristiti. Pod xt pro, ako će da svijetluca, ali reamp funkcija više nema nekog smisla jer je line 6 sada u VST formatu... a možda je bolje za tu paru neki dobar di i preamp... ako će baš line 6 zvuk, onda vst bundle.. Ali postoji gomila pluginova koja zvuče isto tako, ako ne i bolje... line 6 zvuči kao line 6, bilo kakav amp model da koristiš, ima karakterističan sound... Sad imaju ogromne popuste, očito dolazi nova tehnologija ili će je crackirati... Ja sam dobio nedavno u razmjeni behringer v-amp pro, ako se dodaju druge speaker simulacije, stvar zvuči super... a mala para... Quote:
Čak i mt-2 koju zadnjih godina dosta blate, super djeluje kao booster. Uostalom, dosta death metal bandova koristi upravo tu pedalu za boostanje, sa primjerice mesa boogie pojačalima, tipa Cannibal corpse itd. Mislim da se može koristiti svašta... Ovdje se radi o narodnjacima, čemu već, pa tu se može uprotrijebiti bilo što od gomile dostupnih plug inova, zašto trošiti novce ako ne treba... Ako netko ima dosta para i hoće hardware, tu je onda axe fx... :grin: |
All times are GMT +1. The time now is 09:20 PM. |