![]() |
Re: Pozdravlja vas Steinberg!!!!
Quote:
|
radi.....savrseno za sad! :)
|
Quote:
|
Quote:
Dobar ti je ovaj:rotfl: |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Zajebavajte se vi, ali... Jedan član na?eg foruma je svojevremeno, ko zna za?to, preko eMule skinuo nekakve Waves plugove i zaboravio ih u shared folderu. Provajder ga je zvao telefonom da mu ka?e "da se neka Izraelska firma ?alila da sharuje njihove programe". Čovek je pitao ?ta sada da radi, a ovi su mu rekli da momentalno skloni to i da se nadaju da "ti Izraelci" neće da dignu tu?bu protiv njega.
Tako da... koliko god to sme?no zvučalo ("Steinberg na Rumskom"), nimalo me ne bi čudilo da prate audio sajtove... |
ni mene ne cudi ni malo da su oni sami pustili tj dali zeleno svetlo da odjednom iscure njihovi proizvodi nakon 2 3 godine tisine ...
sto se mene tice ja sam takodje legalno regovan steinberg korisnik ,pa zbog toga sam i napisao da mi je c4 sasvim dovoljan ... ne plasim se ip policije ... ionako sam prosao mnogo teza cyber zlodela ... |
I za razliku od Tray Befor Buy, ja sam prvo Buy pa onda Tray! Tako da nepricam o porateriji.
|
lacky,ti si presao na visi nivo.Vise ne jebes,sad podjebavas :)
|
mrzi me da citam sve stranice, tako da: wavelab 6 instaliran i radi! nuendo 4 i cubase 5 jos nisam instalirao
|
All times are GMT +1. The time now is 03:18 PM. |