![]() |
Re: Rammstein - Pussy
Videh reklamu veceras: Oprostajni koncert Operacije Strumf! A onda su dodali da je to ujedno i koncert Borisa Novkovica.
|
Hahahahahaha!!! :)
Izgleda da ni Emotion nije imun na recesiju... Ili su ukapiriali da nema tih para koje bi utukli, a koje bi od njih napravile pevace... :rolleyes: |
I Lucky ne vredjaj mi vise strumfove! Oni su za ovu sprdnju institucija!!!:grin:
p.s. citam pre neki dan da je jedan eminentni clan ovoga (ne znam ni sam kako da nazovem ovu nesretnu formaciju) postao "profesor scenskog nastupa" na jednoj nasoj jos eminentnijoj skoli za talente i tako te takve... :grin: |
Naravno, on ce im preneti veliko iskustvo: Kako pobediti i (pored ulozenog truda i rada i jezive marketinske podrske) ostati sigurno neuspesan! Tj. Nesmete dozvoliti da vas iznenade.
|
Quote:
|
Aha...taj!:rotfl:
|
Ja cak i ne mislim da su momci "mentoli" (izuzev onog malog mentola sto se sa svima svadja, a taj i nije u ovom "bendu"), nego da samo nisu za estradu. Oni su svi mladi i to tesko mogu sami da ukapiraju, ali me cudi kada neko stane svim svojim resursima iza tako necega i ulozi ozbiljan rad i novac u nesto sto iz aviona nema perspektivu.
|
Quote:
koliko kapiram i dalje su svi pod emotionom.. samo pojedinachno. poz |
Quote:
Quote:
:wink: Pozdrav, Vasa P.S. Moderatori, bri?ite ovo sranje koje sam napi?ao, ne znam ?ta mi bi :ups: |
bash te gledam vasomire, mnogo si se promenio u poslednje vreme
|
All times are GMT +1. The time now is 12:18 AM. |