![]() |
Re: PRO Tools pitanje opet :)
:banghead::banghead::banghead:
|
Quote:
|
Dok god M-powered verzija Protools-a registruje u sistemu postojanje drugog audio interfejsa, odbijace da se podigne! Provereno! Probaj da instaliras M-Powered sa drugim audio interfejsom i sa svojim m-audio produktom,aktivnim u isto vreme, pa ces videti sta ce se desiti! Failed! To znaci kada posle uspesne instalacije pomenutog sekvencera instaliras audio interfejs koji nije podrzan od strane Digidesign-a Protools se nece podici! Jednostavno tako funkcionisu! Njihova politika! Samo oni ili niko!
|
Quote:
e to pitam! Hvala care! |
Bitno je da je resen problem! Probao sam takodje da posle instalacije M-powered verzije ukljucim drugi audio interfejs u sistem ali bezuspesno! Jednostavno Protools sekvencer nece ni da cuje za postojanje druge audio karte nego za koju je namenjen!
Pozdrav! |
Koristio PT sa 002, Emu 0404, M-Audio Fast Track Pro, pored toga i integrisanu, svaka karta za po jednu aplikaciju, cak i u isto vreme podignute sve aplikacije na sve cetiri karte i sve radi, ne znam o cemu govorite...
|
Quote:
Ne znam, ali onog trena kad sam instalirao drajvere za 002, Pt M-Powered je prestao da radi bez obzira sto je M-Audio karta tu sve uredno. A cim deinstaliram drajvere od 002 onda sve proradi...Tako da od kud znam |
Mozda su u pitanju "Narodne verzije softvera" ?
|
Quote:
Veoma moguce... |
Ja sam ti iz iskustva napisao, a vi se prepucavajte. Deinstaliraj protools sa kompa, instaliraj le i m-powered u istoj verziji. Nema teorije da ti se događa to što ti se događa.
Vjeruj mi. Na istom kompu imam i project mix i digi 003!!!!!! |
All times are GMT +1. The time now is 11:03 AM. |