Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   PRO Tools pitanje opet :) (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=29385)

Dexxy 21-09-2009 10:13 PM

Re: PRO Tools pitanje opet :)

:banghead::banghead::banghead:

Jan 21-09-2009 10:19 PM

Quote:

Originally Posted by kravadinka (Post 256652)
Mozes svaki projekat otvoriti u svakom programu, onaj radjen na M mozes otvoriti na 002, zasto bi ga reinstalirao...

Zato sto od kako sam instalirao drajvere za 002, PT M-Powered sa svojim M-Audio hardverom nece da radi, a ja pitam zasto mi 002 blokira rad izmedju PT M-Powered softvera i M-Audio hardvera

radsoul 21-09-2009 10:46 PM

Dok god M-powered verzija Protools-a registruje u sistemu postojanje drugog audio interfejsa, odbijace da se podigne! Provereno! Probaj da instaliras M-Powered sa drugim audio interfejsom i sa svojim m-audio produktom,aktivnim u isto vreme, pa ces videti sta ce se desiti! Failed! To znaci kada posle uspesne instalacije pomenutog sekvencera instaliras audio interfejs koji nije podrzan od strane Digidesign-a Protools se nece podici! Jednostavno tako funkcionisu! Njihova politika! Samo oni ili niko!

Jan 21-09-2009 10:50 PM

Quote:

Originally Posted by radsoul (Post 256733)
dok god m-powered verzija protools-a registruje u sistemu postojanje drugog audio interfejsa, odbijace da se podigne! Provereno! Probaj da instaliras m-powered sa drugim audio interfejsom i sa svojim m-audio produktom pa ces videti sta ce se desiti! Failed! To znaci kada posle uspesne instalacije pomenutog sekvencera instaliras audio interfejs koji nije podrzan od strane digidesign-a protools se nece podici! Jednostavno tako funkcionisu! Njihova politika! Samo oni ili niko!

e to pitam!
Hvala care!

radsoul 21-09-2009 10:57 PM

Bitno je da je resen problem! Probao sam takodje da posle instalacije M-powered verzije ukljucim drugi audio interfejs u sistem ali bezuspesno! Jednostavno Protools sekvencer nece ni da cuje za postojanje druge audio karte nego za koju je namenjen!
Pozdrav!

kravadinka 21-09-2009 11:42 PM

Koristio PT sa 002, Emu 0404, M-Audio Fast Track Pro, pored toga i integrisanu, svaka karta za po jednu aplikaciju, cak i u isto vreme podignute sve aplikacije na sve cetiri karte i sve radi, ne znam o cemu govorite...

Jan 22-09-2009 01:00 AM

Quote:

Originally Posted by kravadinka (Post 256738)
Koristio PT sa 002, Emu 0404, M-Audio Fast Track Pro, pored toga i integrisanu, svaka karta za po jednu aplikaciju, cak i u isto vreme podignute sve aplikacije na sve cetiri karte i sve radi, ne znam o cemu govorite...

Ne znam, ali onog trena kad sam instalirao drajvere za 002, Pt M-Powered je prestao da radi bez obzira sto je M-Audio karta tu sve uredno. A cim deinstaliram drajvere od 002 onda sve proradi...Tako da od kud znam

radsoul 22-09-2009 02:05 AM

Mozda su u pitanju "Narodne verzije softvera" ?

Jan 22-09-2009 02:15 AM

Quote:

Originally Posted by radsoul (Post 256742)
Mozda su u pitanju "Narodne verzije softvera" ?

Veoma moguce...

Ad Fines 22-09-2009 03:37 PM

Ja sam ti iz iskustva napisao, a vi se prepucavajte. Deinstaliraj protools sa kompa, instaliraj le i m-powered u istoj verziji. Nema teorije da ti se događa to što ti se događa.

Vjeruj mi. Na istom kompu imam i project mix i digi 003!!!!!!

All times are GMT +1. The time now is 11:03 AM.