![]() |
Re: Kada ce Grandu doci kraj?!?!?!?!?!
Quote:
|
Quote:
|
kao i soko stark tj omiljeni mi smoki :(
|
Bogu hvala, izbacio sam tv iz sobe pre 4 godine a mozak sam istrenirao do te mere da kada i po kaficima i diskotekama cujem neko zavijanje - napregnem stomak i sve prduckam i to jos sidechain sa glavnim kikom :D:rotfl :rotfl::grin:
|
Ne znam ko rece na pocetku price , dragi moji Rockeri ,Bluezeri , Metalci , Hip hoperi i ostala braco pobedicemo isklucivo ako budemo radili toliko kvalitetnu
muziku koja ce sama od sebe probiti na trziste i napraviti haos od price nema vajde nego izvolite pa se dokazite .To je jedini istinski put do uspeha biti:banghead: tvrdoglav i ne odustajati . |
|
Evo moj jedan drug Dj radi u jednom lokalu diskoteci u jednom gradicu na sjeveru Crne Gore,a tamo se slusa samo narodna i turbo folk!Od prije par godina poceo je polako da im ubaca neki teski haus,tehno i elektro remixe,sad u zadnje vrijeme mu traze "ajde malo ono tvoje"i svi skacu sa rukama u vis sretni i veseli,znaci ima "lijeka" za sve!!!
|
Quote:
|
Quote:
Sa druge strane lokalne brdjanske vlasti podupiru otvaranje narodnjackih klubova jer ih vlasnici za to dobro "nagradjuju" a zatiru svaku iole alternativniju kulturu jer im politicki smeta. Dobar primjer je zatvaranje Mocvare bez ikakvog konkretnog razloga. Nakon toga se formirao skvot Medika u centru grada pa je onda gradonacelnik dao taj prostor za kulturne aktivnosti jer mu je bolje tak neg da bude skvot a to mu je dobro doslo i pred izbore. To ce sad biti tak dok taj prostor ne sruse i sagrade shoping centar ili sta vec... Uglavnom gradsko poglavarstvo nema nikakvu namjeru ulaganja u kulturu osim onog nuznog... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:32 PM. |