Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Kada ce Grandu doci kraj?!?!?!?!?! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=27978)

quake 19-06-2009 01:30 PM

Re: Kada ce Grandu doci kraj?!?!?!?!?!

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 248762)
eeee, ne diraj mi u silicon 8-)8-)

:rotfl:

pecass 19-06-2009 02:43 PM

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 248671)
Hmmm... Grand je stvarno užas! Don Kafa je puno bolja, mada su i nju iskvarili u poslednje vreme... :)

PARADOKS - Sad je i Grand(kafa)Slovenacka...:banghead:

alavuk 19-06-2009 05:46 PM

kao i soko stark tj omiljeni mi smoki :(

milos 19-06-2009 07:26 PM

Bogu hvala, izbacio sam tv iz sobe pre 4 godine a mozak sam istrenirao do te mere da kada i po kaficima i diskotekama cujem neko zavijanje - napregnem stomak i sve prduckam i to jos sidechain sa glavnim kikom :D:rotfl :rotfl::grin:

Francuz 19-06-2009 07:26 PM

Ne znam ko rece na pocetku price , dragi moji Rockeri ,Bluezeri , Metalci , Hip hoperi i ostala braco pobedicemo isklucivo ako budemo radili toliko kvalitetnu
muziku koja ce sama od sebe probiti na trziste i napraviti haos od price nema vajde nego izvolite pa se dokazite .To je jedini istinski put do uspeha biti:banghead: tvrdoglav i ne odustajati .

alavuk 19-06-2009 07:33 PM

http://www.rumski.com/forum/images/icons/icon13.gif

Mrgud 19-06-2009 11:16 PM

Evo moj jedan drug Dj radi u jednom lokalu diskoteci u jednom gradicu na sjeveru Crne Gore,a tamo se slusa samo narodna i turbo folk!Od prije par godina poceo je polako da im ubaca neki teski haus,tehno i elektro remixe,sad u zadnje vrijeme mu traze "ajde malo ono tvoje"i svi skacu sa rukama u vis sretni i veseli,znaci ima "lijeka" za sve!!!

silicon science 20-06-2009 12:43 AM

Quote:

Originally Posted by Mrgud (Post 248824)
Evo moj jedan drug Dj radi u jednom lokalu diskoteci u jednom gradicu na sjeveru Crne Gore,a tamo se slusa samo narodna i turbo folk!Od prije par godina poceo je polako da im ubaca neki teski haus,tehno i elektro remixe,sad u zadnje vrijeme mu traze "ajde malo ono tvoje"i svi skacu sa rukama u vis sretni i veseli,znaci ima "lijeka" za sve!!!

Dakako... Pa i evolucija od "nogama ko i rukama" traje vec desetinama iljada godina pa i dalje ljudi grickaju nokte na nogama :wink::wink::wink:

Maiv 20-06-2009 08:00 AM

Quote:

Originally Posted by dejankuki (Post 248662)
Hmmm, postavicu pitanje, kao i na jednom drugom forumu...

OK, kod nas imamo "krivce": Grand, Pink, Melos, DM.. bla bla bla.. ali sta to "tera" i "ko servira" nasim susedima u Hrvatskoj tu muziku (drzavne TV sigurno ne, a bogami ni preko kablovskih operatera ih nema...), a oni svakim danom vise i vise ne mogu da zamisle neki tulum bez "Cajki'..

Hocu reci... izgleda da je "pitkost" tog melosa nezaustavljiv..

e sad.. tu bi trebalo mnooooogo uceniji ljudi da daju odgovor... po meni. Mi smo malo neuki za to...

Ili mi se samo cini da se "cajke" tamo slusaju svakim danom sve vise... :ups:

Ne znam...

Cinjenica je da su "cajke" na zalost pojele Zagreb, mediji su ipak podosta krivi za to, ne zato jer forsiraju takvu "kulturu" nego zato jer ne nude nista drugo. Ne znam kad je zadnji put na HTVu ili nekoj drugoj televiziji u HR bila neka dobra glazbena emisija (vjerovatno Hit Depo i Top DJ mag pred 10 godina :banghead:).

Sa druge strane lokalne brdjanske vlasti podupiru otvaranje narodnjackih klubova jer ih vlasnici za to dobro "nagradjuju" a zatiru svaku iole alternativniju kulturu jer im politicki smeta.
Dobar primjer je zatvaranje Mocvare bez ikakvog konkretnog razloga. Nakon toga se formirao skvot Medika u centru grada pa je onda gradonacelnik dao taj prostor za kulturne aktivnosti jer mu je bolje tak neg da bude skvot a to mu je dobro doslo i pred izbore. To ce sad biti tak dok taj prostor ne sruse i sagrade shoping centar ili sta vec... Uglavnom gradsko poglavarstvo nema nikakvu namjeru ulaganja u kulturu osim onog nuznog...

Everbeatz 20-06-2009 01:46 PM

Quote:

Originally Posted by Maiv (Post 248835)
dobra glazbena emisija (vjerovatno Hit Depo i Top DJ mag pred 10 godina :banghead:).

Hamed?:D

All times are GMT +1. The time now is 11:32 PM.