![]() |
Re: Da cujemo vasa iskustva i vase misljenje:ESI Juli@ VS EMU 1212m ?
Garantujes mi ti licno sto se tice latencije prilikom koriscenja midi controlera ??:)
Btw pitanje za sve sto se tice Emu 1212m.Kako se ponasa prilikom monitoring-a ?Pitam to jer ce mi to trebati prilikom pevanja da cujem odmah ako prikacim neki efekat ??!!!:shock: |
EMU ima svoj DSP procesor tako da ces moci da stavljas efekte, a da ne opterecujes procesor racunara. :wink: Naravno, ti efekti nisu bog-zna-sta ali pri snimanju su i te kako dobro resenje.
|
Quote:
|
Ne moze niko nista licno da ti garantuje.
Sta ako se desi zemljotres pre nego i uspes da instaliras karticu i ona bude unistena.... :) Preterujes sada vec sa ispitivanjem oko kartice od 100 eura. Ako je meni radila, "ovome", "onome" radila ili jos uvek radi, imas dovoljno razloga da pretpostavis da ce i tebi raditi. Mozda i nece, a mozda ce sutra i smak sveta, pa nije ni bitno... Koliko se secam latencija moze da se spusta do 2 ili 3 ms a i sa 10 se svira normalno, tako da ako imas dobar komp koji moze da podrzi to, nemas nikakvih problema. |
Jaooo ljudi smorio sam se kao niko.Tek sam sad izvalio da Emu 1212m nema izlaze za sluske.Joooj jebem joj poreklo :banghead::(:(:banghead:
|
Vidi TC Desktop Konnekt 6 onda...:)
|
Quote:
|
1212m je mnogo dobra karica za te pare.
Ja je koristim skoro godinu dana i prezadovoljan sam. Posto ima adat, mozes da imas jos 8 kanala, ja sam je povezao sa mixetom i radi super, samo sto mi tih 8 dotatnih kanala nikada nece trebati, ali ajde sad :D.. Kao sto je vec pomenuto, ima DSP procesor u sebi, tako da tokom usnimavanja mozes da insertujes npr. kompresor ili nesto sto ti zatreba u sekundi :). Meni je latenca podesena na 6ms, i sve se savrseno cuje, krci kada imam 12-15 kanala, mada cenim da je to do procesora :)... Uzmi je, neces se pokajati. |
All times are GMT +1. The time now is 07:22 PM. |