![]() |
Re: BRAVO Vladoooo!!!!! Pesma je vrhhhh
Nezni Dalibor!
|
Suupeeer! Spot me podseća na mladost i staru dobru Brenu... :p
|
Quote:
E, ima i moj drug Vlada. On vozi manuelni! |
on je krenuo da napravi milion istih pesama
jebiga moram i ja malo da opljunem ponekad |
Quote:
|
Iskreno, kako je počeo spot, očekivao sam ne?to slično ovome ...
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/2zHNcSwx71w&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/2zHNcSwx71w&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
Quote:
|
Vlado tehnicki zvuci besprekorno...al nekako muzicki ostaje stalno u slicnom filmu...reprizira cesto neke stvari , kao i nacin interpretacije...našao je čovjek taj jedan njegov izraz koji je mu je više nego dobro prošao u publici i čvrsto se drži njega bez puno odstupanja...to je sa jedne strane ok, ali sa druge stoji to da vrhunski autor kao on u jednom momentu prosto mora da ponudi nešto drugačije..stvorilo se nekoliko klonova Vlada Georgijeva koji to prilično dobro rade, a vremenom i sam Vlado počinje teško da se razlikuje od svojih dublera...jedan fazon može upaliti više puta, ali u jednom momentu prosto dođe ura da daš ili ne daš nešto novo...
|
Quote:
|
Quote:
Ali ne zaboravite da je on započeo celu tu priču... |
All times are GMT +1. The time now is 10:58 PM. |