![]() |
Re: Studio Druga Maca Feb1988 Awacs & DaBear
Quote:
Quote:
Pozdrav P.S. Kako se zvao bend? |
Quote:
|
Band se zvao DOLAR...moj drug pevac i gitarista je jos u tom fazonu....
|
Quote:
Kako je to bio dobro sredjen prostor, rek'o bi da i dan danas nema mnogo takvih! Jel' to beshe kod Hreljca u kuci? |
Quote:
u tom studiju sam imao "vatreno krstenje" - moj prvi samostalni "miks". Pre toga sam se muvao (svirao) u studiju VI i XIII (Radio Beograd), retko u studiju V i celo moje iskustvo (osim svirackog) je bilo GLEDANJE (bez zapitkivanja) sta rade Rade Ercegovac, Boban Petrovic (studio VI), Aca Vitorovic, Dragan Balac (studio XIII) i ne mogu da se setim ko je radio polovinom 80-tih u studiju V (mozda Tahir Durkalic i Miki Todorovic?)... '85. su moj drug iz gimnazije (sin Bojana Hreljca) i njegov drug (Zoran Popov, bezuspesno pokusavao da napravi pevacku karijeru, pisao bolje pesme drugima nego sebi - najpoznatija "Ja cinim sve" Tanji Banjanin) poceli da me nagovaraju "da im pomognem oko Zokijeve pesme, da napravimo bend" i pocetkom '86. sam se upustio u tu avanturu... Ne secam se ko je usnimavao, ali se zavrsilo tako sto sam ja "MIKSAO" :rotfl::rotfl::rotfl: Imao sam 15 i po godina, prvi put sam "vrteo dugmice" i SVA SRECA da ne postoji sacuvan snimak tog "remek-dela"! A fotku cu pokusati da pronadjem - vidi se deo zida rezije, komad D&R-a i "miksadzija":banghead:... |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
evo nashao jednu sa mixetom! nemacki MITEC,,,,by the way...ovakav mikser u svom studiju danas ima Mousse T (!?) i tretira ga kao "vintage classic"!!!!
patch polje smo napunili sa kablovima! levo se vidi cosak od moje Yamaha RX5 ritam masine, desno Atari... u pozadini Darko Grujic (klavijaturista..) |
All times are GMT +1. The time now is 04:51 PM. |