![]() |
Re: AKG SolidTube
Quote:
Ja sam ga uzeo relativno skoro... Odlican allrounder! |
Ima li neko jos koji snimak glasa na Solidtube-u? Jako dobro mi zvuci ovo sto je radio Rasta
pozdrav |
Quote:
ko ce vas pohvatati? :) Elem Rasta mnogo dobar bend ovaj Svager javi mi na pm ako mogu da izmolim neku mp3-ojku... Bash su me odusevili pozz |
I Rista je Rasta:)
|
Quote:
|
Quote:
Pa ja bih stvarno volio da cujem nesto od tvojih snimaka retromane posto vidim da si jako upoznat sa mikrofonima i tehnikom in global , pa ako mozes da okacis neke snimke koje si radio ili da navedes neke ploce ili snimke koje si radio da cujemo te razlike, posto imas bas jake tvrdnje da je solid tube smece od mikrofona.... Nemam ni ja neko misljenje da je neko ludilo od mic-a u pitanju ali nikad nisam cuo da neko toliko prica lose o tom mikrofonu,pa reko cisto da okacis neke snimke da malo cujemo razliku u mixevima.... pozz |
Svatko ima pravo reci sta misli...ukusi su razliciti....mikrofoni su razliciti....ja imam osobno i K2 i SoildTube....negdje sam napisao i popis ostalih mikrofona koje imam....Ova dva koristim dosta cesto, i SolidTube nije neupotrebljiv kako se iz ovog threada moze zakljuciti....
Al sta je tu je... |
Quote:
|
Kontroverzan mic, nema što...Gdje god se pojavi na forumima maratonski postovi o njemu. Sad mi pada na pamet ona o dobrom konju i prašini, ali ipak je netko već spomenuo da su različiti ukusi lijepa stvar na ovoj planeti.
Anyway, nikad ne gledam na marku mikrofona kad snimam niti se obazirem na hypove o opremi tako da često završavam na čudnim kombinacijama mic i preampova. Što se tiče Solidtubea, dobio sam češće dobre čak i odlične rezultate koristeći ga(doduše, skinuo sam spužvicu sa membrane ispod oplate-nekako mi bolje zvuči). Snimao sam na njemu pokojnog Dina Dvornika na zadnjoj ploči na tri pjesme. Vjerujte da se imalo i drugog izbora...Solidtube smo on i ja izabrali jednoglasno na tim pjesmama na blindtestu. Konkurancija je bila Neumann CMV 563 sa m7 kapsulom, stari u87, AT4060 i Brauner phantom. Na većini albuma je doduše Neumann cmv563. Eh,da...Solidtube je također odličan za gitarska pojačala. Trpi gadan SPL bez dodatne distorzije... Eto...:wink: |
Ok... hvala:)
A sta je to zbog cega ste se odlucili na blind testu? |
All times are GMT +1. The time now is 06:00 PM. |