![]() |
Re: Najskuplji komad opreme za koji mislite da je smece?
Quote:
"nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari" a ja dodajem "osim Behringera" cija patch polja i cable tester me sluze odlicno... |
Quote:
Ako ces mene poslisati ja bi ti preporucio Ak 47 od telefunkena imo sam ga u studio i jako mi je se svidio. taj mic ima karakter. pazi ja imam kombinaciju koja je ovdje navedena kao losa. Ali eto mozda imam drugi ukus. Meni je tlm 103 ok i nemogu reci da mi je los. stim da sam ga dobio povoljno tako da me nije bolilo tesko. Ima bolji ali to zami znamo, Opet kazem iskren je mic i to je puno ljudi pa eto razocarlo. pozz Denis |
Evo i ja da dodam na spisak:
AKG C12 VR (krlja i izoblicava, osetljiv na "P" i na dah pevaca) Mesa Boogie pojacalo (nisam gitarista, ali u kombinaciji sa Les Paulom je ODVRATNO) Neumann TLM 103, a na drugi nacin i "famozni" U47 sa starom lampom PMC monitori - skupo k'o djavo, a bass koji izlazi nema veze sa istinom, i frflja i kasni! Mackie HR 824 (valjda) to valja samo za hip-hop diskoteku,a nikako za studio Ne slazem se za Focusrite, ima u toj seriji i dobrih sprava, samo ih treba "upariti" Korg Triton Extreme - nista, a ona lampa ako i radi, samo "kvari" zvuk Oasys - vrlo dobar, ali do 2000 eura, ni kintu vise TLA audio ne znam koji model, neki "lampaski" preamp - KOJESTA!! sa RODE K serija mikrofonom jako lose i nedefinisano, a kad stavismo NEVE, propevao je!! |
Zaboravio sam da dodam i Rolandove uredjaje i Mac G5, odvratno.
|
Quote:
|
Virtual gitarist.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:27 PM. |