Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   ProTools 8 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=25777)

drzox 24-03-2009 09:22 AM

Re: ProTools 8

[QUOTE/

Oko exporta... Sam export nema nikakve veze sa karticom, zapravo nista sto se desava u kompjuteru nema veze sa karticom i njenim kvalitetom u smislu da se sve to radi matematicki, ona samo sluzi da ti mozes da cujes ono sto radis i samo tu ima uticaja, da li su konverteri ovakvi, ili onakvi, ali kako je sada to sve manje-vise isto ni u slusanju neces osetiti nista posebno i da li ces...
/QUOTE]

Ne bi se bas slozio da export nema veze sa karticom,svaka kartica ima razlicite drivere ,a upravo oni su zasluzni za export tj,korespondenciju izmedju seqvencera i i ostalih dijelova DAW-a.

kravadinka 24-03-2009 03:37 PM

Lepo si me nasmejao... :)

drzox 24-03-2009 07:02 PM

Quote:

Originally Posted by kravadinka (Post 239590)
Lepo si me nasmejao... :)

Probaj exportirati nesto bez ikakvog drivera ,ne moze ,pa vjerovatno onda imaju veze.

kravadinka 24-03-2009 07:09 PM

Aj se sada uozbilji... :) To sto ne moze da se exportuje bez drajvera ne znaci da on ima veze sa samim exportom, isto bi bilo da kazes probaj da vozis bez motora, a ako ne moze zato su ti neudobna sedista... :wink:

Vidi, ne pricaj napamet, uzmi exportuj sa drajverom svoje kartice, a onda exportuj sa onim Full Duplex, ili bilo kojim drugim, pa uporedi... :)

drzox 24-03-2009 07:30 PM

Quote:

Originally Posted by kravadinka (Post 239611)
Aj se sada uozbilji... :) To sto ne moze da se exportuje bez drajvera ne znaci da on ima veze sa samim exportom, isto bi bilo da kazes probaj da vozis bez motora, a ako ne moze zato su ti neudobna sedista... :wink:

Vidi, ne pricaj napamet, uzmi exportuj sa drajverom svoje kartice, a onda exportuj sa onim Full Duplex, ili bilo kojim drugim, pa uporedi... :)

E to sam se uvijek pitao ali nisam nikad probao jer neznam kako da usporedim,koja mi to sprava osim uha moze reci da je isto ili neki analyzer mozda moze reci da je to u blizu ali da je isto ne znam,meni ima smisla da driveri nesto rade inace bi bili svi isti za svaku kartu.
Ne pravim debatu samo se pitam,akosi probao onda vjerujem.

"7" 24-03-2009 08:18 PM

... jednom obrnes fazu i ako se poniste tj. dobijes tisinu onda su isti...:wink:

Pozz

InsaneEyes 24-03-2009 08:25 PM

Quote:

Originally Posted by "7" (Post 239621)
... jednom obrnes fazu i ako se poniste tj. dobijes tisinu onda su isti...:wink:

Pozz

jutros probao PT prvi put, mislim da cu ga kupiti, prvi put u historiji da mi daw radi perfektno ko schwajcar bez ikakvih problema, ekvilajzeri su mu SUPER!!!!!!!!!!!!!

i oh kako mi je "propevao" miks, PLACEBO efekat je CHUUUDOOO!!!!!!

ultrasoundd 27-03-2009 11:21 AM

resio sam problem radi savrseno
u pitanju je bio windows
na moju srecu imao sam backup c particije vratio ga na pocetno stanje instalirao PT8 i sad sve radi
Hvala svima na pomoci

All times are GMT +1. The time now is 08:26 PM.