Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dizajn i konstrukcija studija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   sam svoj majstor (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=25320)

grada27 01-03-2009 09:59 PM

Re: sam svoj majstor

2 Attachment(s)
Cudno, mislio sam da je sve jasno oko izgleda i dimenzija,ali ok evo
jos malo crteza samo napominjem da bas nisam nesto vest u crtanju.Znaci prostor je 7x4x2.60m.Ulaz je sa strane,a ove stepenice kroz hodnik vode dole u donju prostoriju koju trenutno zavrsavam,tj u jeku su radovi bice uskoro gotova.

Veliki pozz!

Attachment 4799

Attachment 4800

zaboravih da pomenem,da predlog rusenja i premestanje kupatila nije izvodljiv,mada bi to bila najbolja varijanta, ali sta da se radi tako je kako jeste i treba iz toga izvuci neki maksimum!

boggy 02-03-2009 02:47 AM

Zazidaj prostor do kupatila, napravi neku ostavu tu ili sta vec, za pocetak.... to je jedini nacin da obezbedis kakvu takvu simetriju

pozdrav

bogi

grada27 02-03-2009 09:09 AM

Quote:

Originally Posted by boggy (Post 236805)
Zazidaj prostor do kupatila, napravi neku ostavu tu ili sta vec, za pocetak.... to je jedini nacin da obezbedis kakvu takvu simetriju

pozdrav

bogi

I ja sam nesto tako razmisljao, da ovu prostoriju pored kupatila pregradim kliznim staklenim vratima i od te prostorije napravim sobu za snimanje vokala,akustare,timpana, udaraljki itd...dimenzije bi bile ne nesto bas adekvatne za tu namenu 2X2m, ali sta da se radi,barem bih dobio kako Boggy kaze na kakvoj-takvoj simetriji,ostaje pitanje gde je najbolje mesto za monitore i sta sa prozorima?

Pozz!

boggy 02-03-2009 09:12 AM

Quote:

Originally Posted by grada27 (Post 236813)
....ostaje pitanje gde je najbolje mesto za monitore i sta sa prozorima?

Pozz!

To ti niko sa sigurnoscu ne moze reci bez barem probe, ako vec ne merenja... samo na osnovu crteza.

Prozore ostavi....

pozdrav

bogi

grada27 08-03-2009 04:42 PM

2 Attachment(s)
Evo danas zavrsio sa hidro izolacijom i podom,pa ove nedelje krecem sa zidanjem sobe u sobi.Postavicu jos slika kako radovi budu tekli.Odabrao sam betonske(sljaka blokove) debljine 20cm,zato sto su tezi od obicnih blokova(veca masa) i kamena vuna 5 cm 100kg/m3, na plafonu 10cm debljina jos malo pa gotovo, ima jos dosta posla, ali mislim da je najtezi deo prosao.:wink:

Attachment 4838

Attachment 4839

grada27 18-03-2009 11:34 AM

2 Attachment(s)
Jos malo fotografija,stigli blokovi 550 kom i 30 bala kamene vune 100kg/m3
pocinje zidanje pa cu postaviti bitne detalje(slike) oko same izolacije zvuka.

Attachment 4942 Attachment 4943

Pozz!

korenjak 18-03-2009 01:10 PM

Super Gradimire dolazim da vidim cim me nanese put u BGD....

A sto si azmu zamenio vunom?

grada27 18-03-2009 11:09 PM

Nisam azmu izbacio, ona ce ici u ovom slucaju, toliko je imam, na plafon izmedju gips i osb-e ploca kao sendvic,to je samo za zvucnu izolaciju,cisto da je iskoristim za nesto. Sto se tice akustike to je druga prica to cu naknadno raditi i normalno sve u vezi akustike prepustiti strucnijim ljudima od mene,samo da se izborim prvo sa ovim.Javi se obavezno kad budes dolazio,ako bude gotovo do tada, moci cemo i da sviramo na nekoj jacini,pa sve to i radim zbog toga:wink:

Veliki pozz!

NLP 20-03-2009 08:43 PM

Konkretno ste se lotili posla!
Dr?im palčeve, da ispadne sve dobro!

grada27 24-03-2009 11:41 AM

3 Attachment(s)
Zidanje zavrseno!Debljina zida je oko 70 cm.Sada se radi plafon,struja,ventilacija, stavicu i te fotke sa detaljima u izradi,svaki predlog dobro dosao!

Attachment 4979

Attachment 4980

Attachment 4981

All times are GMT +1. The time now is 02:59 AM.