Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Computer Hardware (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=83)
-   -   MacBook Pro? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=25204)

MUzzY 07-02-2009 01:17 AM

Re: MacBook Pro?

Jos samo da procita par ne-tako-dobrih iskustava sa tom istom katom...

funksoulbrother 09-02-2009 06:01 PM

Quote:

Originally Posted by MUzzY (Post 234286)
Jos samo da procita par ne-tako-dobrih iskustava sa tom istom katom...

ako je to bio odgovor meni, samo da kazem kako sam i vise nego o gomili losih iskustava s konnektom sto citao sto slusao prije no sto sam se odlucio za kupovinu iste. dapace, oni koji su citali dosadasnje konnekt teme na ovom forumu mogli su procitati i o mojim neugodnostima s doticnom karticom.

http://rumski.com/forum/showthread.p...hlight=konnekt

http://rumski.com/forum/showthread.p...hlight=konnekt

da se ne ponavljam, ovdje su linkovi na teme pa koga zanima... tu su navedeni svi problemi koje sam ja imao s konnektom, a ujedno su to i svi problemi koje su i svi ostali korisnici koji su se zalili na drugim forumima imali (ja nisam naisao na tu temu na netu a da se problem ferceranja kartice nije svodio na neki od problema koje sam i ja imao i koji su na tim linkovima opisani - neapdejtani win xp, dijeljenje IRQ-a firewirea i graficke ili TI firewire chipset). posto svaki novi korisnik konnekta ima sve te informacije na raspolaganju, i u startu eliminira mozebitne uzrocnike bolesti, ne vidim razloga zasto bi trebao imati problema.
vec sam vise puta rekao i jos jednom ponavljam, kartica je fantasticna!

lesha 09-02-2009 09:11 PM

ne znam da li je fantasticna, ali je vrlo dobra za taj novac.
kod A/B uporedjivanja sa apogee duet uopste nisam mogao da uocim razliku u reprodukciji. snimanje nisam probao.

funksoulbrother 09-02-2009 09:51 PM

ok, imaš pravo. da se ispravim - fantastična za taj novac! od onog što sam isprobao, nema bolje za te pare. kad sam je uzimao dvoumio sam se izmedju motu ultralite i nje. volio bih jednom isprobati ultralite da se i ušima uvjerim kako sam tada donio ispravnu odluku. :D ok, sad se zaj... malko, ali jednostavno je - stvar koristim svakodnevno po nekoliko sati već godinu dana.
nikad nije zaštekala, zvuk je izuzetan (za te pare nenadj...), ima sve što meni u mom radu treba, izrada je izvrsna (komadina aluminija koja se i nakon višesatnog rada jedva lagano zagrije)... snimam preko nje prilično često i rezultat je takav da ponovno mogu ustvrditi kako je to najbolje utrošenih 500$. fiju, vidim da joj je cijena u sad-u pala za 100$ od kad sam je ja uzeo. mislim da apsolutno nema govora o tome što je best buy trenutno. ultralite je i dalje 550$, btw.

Pendula 03-04-2009 07:33 AM

e ovako,
imam ponudu i razmisljam se da ga uzmem .. kapiram da hocu jer je cena .. sitnica :D
macbook 13" , 2,4Ghz Intel Core Duo, Speicher 2GB 667Mhz DDR2 SDRAM
cena ... 600<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0in; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:8.5in 11.0in; margin:1.0in 1.25in 1.0in 1.25in; mso-header-margin:.5in; mso-footer-margin:.5in; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->?

e sad jedino sto je na nemackom, jel to predstavlja problem? jel moze da se promeni? nisam do sada posedovao apple, pa nisam upucen. i 600<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0in; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:8.5in 11.0in; margin:1.0in 1.25in 1.0in 1.25in; mso-header-margin:.5in; mso-footer-margin:.5in; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->? jel to ok? kapiram da jeste dzaba, ali sta znam, ponavljam, nisam bash toliko upucen u apple :) <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CNEMANJ%7E1.DJO%5CLOCALS%7E1%5CTe mp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0in; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:8.5in 11.0in; margin:1.0in 1.25in 1.0in 1.25in; mso-header-margin:.5in; mso-footer-margin:.5in; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->

zmaj 03-04-2009 11:45 AM

Nov, polovan? aluminium? to sto je na nemackom nije problem...

Pendula 03-04-2009 11:46 AM

nov, beli ..

zmaj 03-04-2009 12:24 PM

Trebalo bi da se i ostali sloze, ali po mom misljenju je to jako dobra cena za nov macbook od 2.4...

zmaj 03-04-2009 12:26 PM

Koliko sam ja gledao, ovde su u radnji oko 800-900 evra modeli od 2.1 ghz, a ispod zita kad naleti, cena je jos niza, ali nisam naleteo jos na 2.4 za 600 evra, nov...:wink:

Pendula 03-04-2009 07:30 PM

večeras će biti u mom vlasni?tvu :wink:
ovo je ispod ječma :wink: :D

All times are GMT +1. The time now is 05:29 AM.