![]() |
Re: šta je spam?
Quote:
to su nebitne stvari ,moze sutra Zhika da se loguje i da uvredi i napljuje nekog i taj neko ko je toliko godina blejao na forumu da uzme to kao neko opravdanje i da proba da nabije svima krivicu tako sto ce da napravi 'scenu' i da zapali (ne mogu da shvatim) Toliko gotivnih ljudi za sve ove godine je nestalo i to bez ikakvog razloga ili bar objashnjenja i ....pa pojavilo se josh toliko gotivaca i negativaca i sve kul.. pa nista naravno .. |
Sumanut zaboravio sam zasto sam te kvotovao
|
Samo si mi ti trebao!
Taman sam mislio da idem na spavanje, ali ne ... mora neko da odgovori :) Ne znam koliko si ispratio temu, oni su njega natovarili da covek hoce da krade tudje pesme tako sto ce ih skidati sa fleseva ljudi koji prikace fleseve kod njega na komp. Valjda ako se neko sa nekim druzi zna da li je ovaj lopov ili nije? Nisu valjda svi ljudi skocili da ga brane, a da ne znaju kakav je? Verovatno ga nekoliko njih zna i uzivo? Ja mislim da Diviner ne bi reagovao kako je reagovao da nema dobar razlog za to, a ako jeste onda on gubi na kredibilitetu tako da on je "ulozio" svoju rec, a ti mozes da mu verujes, ili ne verujes, ako za to imas razloga. Logicki gledano, neko sa pokvarenim namerama ne bi ni postavio takvu temu na forumu, da ocrni samoga sebe. Ne znam ni ja zasto ti odgovaram, imam sto precih stvari da radim ali eto :banghead: |
eto ljudi lepo ste sve rekli i sami. Ja ću ovom prilikom još samo pozdraviti ogija i njegovu definiciju foruma, jer mi je uzeo reč iz usta. Prijatno i doviđenja svakome ko želi da se pozdravi sa forumom, mi ostali koji ostajemo, imamo nešto pametnija posla nego da se bavimo spamovanjem i namicanjem maka na konac.
Ja zaključah. |
All times are GMT +1. The time now is 02:56 PM. |