![]() |
Re: IK Multimedia T-RackS 3
|
Definitivno isprobano : na 44.100 kod mene tro?i daleko ispod 50 % CPU.
|
Kod mene na mac-u, i na 44.1 i na 48 aodvali cpu na 90%...
|
Evo isprobao i ja. Kod mene na q9300 i graficka gt9600 ako to sta znaci.... mislilm ukljucim 8 plugina razlicitih koliko u njemu inace vidim da moze i ubacim pesmu ,pustim je i sve tece normalno, procesor mi varira od 12-15 posto...
|
Pa, koliko se sjecam, pishe da je preporuceni minimalni cpu = 2,3 MHz / 2 GB RAM, a da moze raditi i do 1,5 MHz. Zato je vjerovatno kod sviju razlicito.
|
GHz.
poz |
T3D je super,ali mislim da su preterali ovoga puta sa fancy grafikom koja verovatno zauzima bitan deo "crpljenja" cpu-a..Dzabe je i Quad-Core kada sve to jos softver ne podrzava kako treba..
Steta..Mislim da su trebali vise poraditi na optimizaciji,a manje na fancy izgledu .. |
Nije mi jasno zasto ljudi poklanjaju toliko paznje izgledu pluginova, ima plugova koji izgledaju bezveze (npr. voxengo) a odradjuju kvaliteno posao (sto im i je namjena) s malom potrosnjom cpu-a. Ja cu uvijek prije koristit takve neg neke koji izgledaju:shock: a zato gutaju cpu kao blesavi.
|
Quote:
Na tu listu dobrih i graficki (ne tako) lepih pluginova dodao bih i Kjaerhus vst-e.. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:57 PM. |